ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καραμάνος: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη"

Καραμάνος: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη"
INTIME SPORTS

Οι Τάσος Καραμάνος και Εδουάρτο Μπρίτο μίλησαν για τον αγώνα της δεύτερης ημέρας των πλέι-οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (7/5, 17:45).

"Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στον αγώνα. Είναι στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Και είναι σημαντικό να δείξουμε στον ΠΑΟΚ, όπως δείξαμε στον Παναθηναϊκό, ότι ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που έχει στόχο να διεκδικήσει κάτι πολύ καλό στα πλέι-οφ.

Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη, δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από αυτό το αποτέλεσμα", τόνισε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Τάσος Καραμάνος.

"Είναι σημαντικό για την ομάδα και για μας μία καλή θέση στα πλέι-οφ για να έχουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης μετά από μία πολύ κουραστική χρονιά με συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου και στα πλέι οφ. Πραγματικά οι διακοπές και η ξεκούραση είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή.

Θέλουμε τη νίκη λοιπόν για να σκεφτούμε και πόσες μέρες θα ...κάτσουμε", ολοκλήρωσε χαμογελώντας ο νεαρός επιθετικός του Ατρόμητου.

Από τη μεριά του ο Εδουάρτο Μπρίτο υπογράμμισε:

"Όλα τα ματς είναι κρίσιμα για μας. Αυτό είναι στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να παλέψουμε στη συνέχεια για ένα καλό εισιτήριο για την Ευρώπη."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ