ΑΕΚ

Καράμπελας: "Έχει δίκιο ο κόσμος"

Καράμπελας: "Έχει δίκιο ο κόσμος"
Καράμπελας

Ο Νίκος Καράμπελας σε συνέντευξη του τόνισε πως: "Έχει δίκιο ο κόσμος" και ζήτησε: "ένωση για την Ένωση"

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "η ΏΡΑ των σπορ" και μίλησε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους κιτρινόμαυρους χωρίς να κρύβεται πίσω από τις λέξεις, τονίζοντας πως: "Έχω έρθει στην ΑΕΚ για τίτλους".
Ο ένας εκ των λίγων ελλήνων της ομάδας, με τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει πάρει τη θέση του Χουανφράν στην βασική ενδεκάδα, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι έχει πάρει το χειροκρότημα από την κερκίδα και έχει δώσει ελπίδες για αντικατάσταση επίτελους του... Μιχάλη Κασάπη.

Αποσπάσμα από τη συνέντευξη:


- Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα; Φαντάζομαι δεν θα είσαι ευχαριστημένος…

"Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι η πορεία της ΑΕΚ είναι καλή. Αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο πολύ νωρίς, στο πρωτάθλημα μείναμε πίσω από τα δύο ντέρμπι που χάσαμε από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Έχουμε αρκετά αποτελέσματα που δεν είναι ευνοϊκά για εμάς. Η νίκη είναι ο στόχος της ΑΕΚ σε κάθε ματς. Λίγο η ατυχία, νομίζω ότι έχουμε τα περισσότερα δοκάρια στο πρωτάθλημα (σ.σ.: 12 δοκάρια σε 17 επίσημα ματς), λίγο η απροσεξία μάς έχουν στοιχίσει".



- Τι έχει απομείνει από τους αγωνιστικούς στόχους της ΑΕΚ; Με 13 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να μιλάμε για τίτλο

"Η αλήθεια είναι ότι στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πίσω, αν και μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Η διαφορά μπορεί να ροκανιστεί, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς από εδώ και πέρα. Είτε μέσα στην έδρα μας, είτε εκτός έδρας πρέπει να κερδίζουμε. Έχουμε και την Ευρώπη. Θέλουμε να προκριθούμε, να συνεχίσουμε μετά τον όμιλο στο Europa League".





- Η ΑΕΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα 15 χρόνια και όπως φαίνεται ούτε και στον 16ο χρόνο θα σπάσει την κακοδαιμονία της…

"Ναι, καταλαβαίνω τον κόσμο. Έχει δίκιο. Κι εγώ για αυτό ήρθα στην ΑΕΚ. Για να πάρω τίτλους. Θέλουμε να το αλλάξουμε και μπορούμε να το κάνουμε. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη δυναμική, πολύ κόσμο και πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή".



- Μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο στο Κύπελλο τα πράγματα αγρίεψαν. Το είχατε συνειδητοποιήσει τι έγινε στη Φυλή;

"Όποιος έμπαινε στα αποδυτήρια μας, θα καταλάβαινε ότι είχαμε… κηδεία. Μπορεί να μην έπαιξα, ήμουν στην αποστολή και σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα ευθυνόμαστε όλοι. Είναι απαράδεκτο για την ΑΕΚ να αποκλείεται από ομάδα Β’ Εθνικής. Για αυτό όλοι είχαμε κατεβάσει τα κεφάλια και δεν ανταλλάσσαμε ούτε κουβέντα μεταξύ μας".



- Εκτός από τις διαμαρτυρίες στους Θρακομακεδόνες από αγανακτισμένους οπαδούς, εκείνο το βράδυ είχε και… επίσκεψη αντιπροσωπείας στα αποδυτήρια. Τι σας είπαν ακριβώς;

"Νομίζω ότι γράφηκαν την άλλη μέρα, αλλά καλό θα είναι κάποια πράγματα να μείνουν μόνο μεταξύ μας και των οπαδών μας. Η αλήθεια είναι ότι παρότι υπήρχε πολύ οργή από τους οπαδούς μας, μάς μίλησαν σωστά και μέσα από την ψυχή τους. Πιστεύω ότι μάς άγγιξαν τα λόγια τους και από εκείνο το παιχνίδι και μετά δίνουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο".



- Τι μήνυμα θα έστελνες ως Νίκος Καράμπελας στους φίλαθλους της ΑΕΚ;

"Ένωση για την Ένωση. Αυτό νομίζω τα λέει όλα".













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ