ΑΡΗΣ

Καράμπελας:"Ελπίζω να τα βρούμε"

Καράμπελας:"Ελπίζω να τα βρούμε"
Καράμπελας

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε ο Νίκος Καράμπελας

Ο Ουρουγουανός αμυντικός του Άρη κληρονόμησε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και μάλιστα σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 3-4 εβδομάδες.
Πριν ωστόσο από την σέντρα του χθεσινού παιχνιδιού του Άρη ένας άλλος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω δημοσιευμάτων. Ο λόγος για τον Νίκο Καράμπελα που σύμφωνα με μερίδα του Τύπου τον έφερνε να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο Καράμπελας τοποθετήθηκε σχετικά όπως και για την αποβολή του στο 63΄. " Πράγματι να παίρνεις κόκκινη κάρτα και να αφήνεις την ομάδα σου με 10 παίκτες δεν είναι και ότι το καλύτερο. Για αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου αν και η δεύτερη κίτρινη που είδα ήταν λίγο τραβηγμένη", τόνισε ο αμυντικός του Άρη.

Για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στον Θρασύβουλο είπε: " Πήραμε μία αγχωτική νίκη έστω και στο τέλος. Σημασία όμως έχουν οι τρεις βαθμοί και θα ήθελα να πω στον κόσμο μας ότι κάνουμε ότι μπορούμε", ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα τόνισε: " Ως το τέλος μας μένουν άλλοι έξι τελικοί και θέλουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε έναν από αυτούς. Πιστεύω μάλιστα ότι μπορούμε το 6 στα 6 και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Σίγουρα κοιτάμε και την Λάρισα αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι σε μας".

Κι όσο για τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ ο Καράμπελας τόνισε: " Το συμβόλαιό μου με τον Άρη τελειώνουν το καλοκαίρι και υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται. Τον πρώτο λόγο όμως τον έχει ο Άρης. Ότι και να γράφεται δεν με ενδιαφέρει. Κοιτάω το καλό του Άρη κι ελπίζω να τα βρούμε για το καλό και το δικό μου και της ομάδας".

Από την πλευρά του ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Άρη αυτού της ισοφάρισης με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Τιάγκο Ζεντίλ, ο Χαβιέρ Κάμπορα τόνισε: " Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου τέρμα. Πήραμε μία αγχωτική νίκη αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και με τον τρόπο που τους πήραμε αφού σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση της συμμετοχής μας στα πλέι οφ θα δυσκόλευε".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ