ΑΡΗΣ

Καρανίκας για δεξί μπακ

Καρανίκας για δεξί μπακ
INTIME SPORTS

Το βάρος του Γιάννη Χατζηνικολάου για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του Άρη έχει πέσει στην εύρεση δεξιού μπακ με το όνομα του Νίκου Καρανίκα να είναι το νεότερο που εξετάζεται.

Το όνομα του Νίκου Καρανίκα να είναι το νεότερο που εξετάζεται από τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την ενίσχυση της θέσης του δεξιού μπακ του Άρη.

Στην θέση όπου ο Σερραίος τεχνικός έχει ρίξει το βάρος της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ του εξετάζοντας και ότι καλύτερο μπορεί να βρει για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Εκτός του Καρανίκα που έχει μείνει ελεύθερος από την Λάρισα παραμένουν στα υπόψη δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο Δημοσθένης Κοσμίδης του Εθνικού Γαζώρου και ο ελεύθερος εδώ και μερικές ημέρες Δαμιανός Τριανταφύλλου μετά τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού στην Football League 2.

Ακόμη δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να βρεθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα ομογενής δεξιός μπακ για να δοκιμαστεί από τον Χατζηνικολάου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με απόντες τους αδειούχους Νταβίντ Αγκάνθο και Τζον Ιμπέχ που αναμένονται την Δευτέρα και την Τρίτη αντίστοιχα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ