STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καραπαπάς: "Απειλήθηκαν παίκτες μας, στον πάγκο είδαν το μαχαίρι μπροστά τους"

Καραπαπάς: "Απειλήθηκαν παίκτες μας, στον πάγκο είδαν το μαχαίρι μπροστά τους"

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, υποστήριξε κατά την πρώτη εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού απειλήθηκαν ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές, ενώ ξεκαθάρισε ότι στον πάγκο της ομάδας είδαν το μαχαίρι που έφερε ένας από τους εισβολείς.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η διακοπή του 70ού λεπτού από τον διαιτητή, Μάρκο Φριτζ, ήταν και οριστική, ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο από το 53' χάρη στο γκολ του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των ερυθρόλευκων, Κώστας Καραπαπάς, μετέφερε τη θέση της ομάδας του.

"Εμείς θέλαμε να συνεχιστεί το ματς. Θέλαμε να συνεχίσουμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά όπως καταλαβαίνετε με αυτές τις συνθήκες ήταν αδύνατον. Δυστυχώς αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης.

Φαντάζομαι ότι κανένας δεν είναι υπερήφανος γι' αυτά που είδε. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί από το τρίτο λεπτό όταν έγινε η εισβολή στον πάγκο του Ολυμπιακού κι απειλήθηκαν ποδοσφαιριστές μας. Αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης", υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα όσα έλεγαν από τον πάγκο του Ολυμπιακού για τον οπαδό - εισβολέα που έφερε μαχαίρι πλησιάζοντας τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

"Δεν είναι πληροφορία, οι άνθρωποι ήταν εκεί και το είδαν το μαχαίρι μπροστά τους. Διαφορετικό να υπάρχει μια πληροφορία και διαφορετικό να το βλέπεις μπροστά σου", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ