ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπιάλης: "Στήριξη στον Ζίκο"

Καραπιάλης: "Στήριξη στον Ζίκο"
καραπιαλης INTIME SPORTS

"Παραμελήθηκε η επίθεση στην προετοιμασία", δήλωσε ο Καραπιάλης ενώ ζήτησε στήριξη στον Ζίκο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" στάθηκε στα λάθη του καλοκαιριού, την κακή προετοιμασία κατά την οποία ο Κετσπάγια είχε επικεντρωθεί στην άμυνα, ενώ τόνισε πως την δεδομένη στιγμή θα πρέπει να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση το συντομότερο δυνατόν.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

-τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλκμααρ:

"Το DNA αυτής της ομάδας την βοηθάει να ξεφεύγει στα δύσκολα, δίνει το κάτι παραπάνω, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η ομάδα να δίνει το 100%".

- την συμβολή του κόσμου: "Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε φάσεις, ο κόσμος εδώ σε την ώθηση για αυτή τη νίκη, που πρέπει να τονιστεί πως μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για τη συνέχεια της διοργάνωσης".

- την αλλαγή προπονητή: "Δεν άλλαξε κάτι στο αγωνιστικό κομμάτι έπειτα από την αλλαγή προπονητή. Το μόνο που διαφοροποιήθηκε είναι η ψυχολογία. Από τακτικής άποψης, ειδικά στην άμυνα, ο Ολυμπιακός ήταν διαβασμένος. Επιθετικά όμως προβληματίζει ακόμα".

- την προετοιμασία του Ολυμπιακού: "Η συνολική δουλειά που έγινε στην προετοιμασία επικεντρώθηκε στο αμυντικό κομμάτι, ενώ παραμελήθηκε η επίθεση, ενώ δεν αντικαταστάθηκαν οι Τζόρτζεβιτς και Λέτο. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει παίκτης με προσωπικότητα απ’ τα αριστερά. Ένας Γκαλέτι απ’ τα αριστερά χρειάζεται".

- την αγωνιστική παρουσία των Πειραιωτών: "Η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρό. Δουλεύτηκε αποκλειστικά για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα πρέπει να γίνει προσπάθεια να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η φυσική κατάσταση. Πρέπει παράλληλα να στηριχτεί ο νέος προπονητής για να δείξει έργο. Οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν να βλέπουν επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό που βλέπουν τη δεδομένη στιγμή δεν ανταποκρίνεται σε όσα προσμένουν".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ