ΑΡΗΣ

Καρέ αναβολής εκτός από Σηφάκη

Καρέ αναβολής εκτός από Σηφάκη
INTIME SPORTS

Ημέρα εκδίκασης πέντε προσφυγών ήταν η σημερινή για την ΠΑΕ Άρης με τις τέσσερις (Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Κατίδης) να παίρνουν αναβολή σε αντίθεση με αυτή του Μιχάλη Σηφάκη.

Αναβολή πήρανε οι τέσσερις (Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Κατίδης) προσφυγές που ήταν να εκδικαστούνε την Δευτέρα κατά της ΠΑΕ Άρης σε αντίθεση με αυτή του Μιχάλη Σηφάκη.

Στην περίπτωση του διεθνή τερματοφύλακα μετά την εκδίκασή της όπου στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης επικρατεί αισιοδοξία για την καταβολή μόνο των δεδουλευμένων του (188.000 ευρώ) και συμφωνήθηκε να δοθούν τα σχετικά υπομνήματα μέχρι τις 25 Ιουνίου. Δηλαδή στις επόμενες δύο εβδομάδες.

"Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

Όσο για τις περιπτώσεις των άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών πήραν αναβολή δύο εβδομάδων για τις 25 Ιουνίου καθώς η επόμενη Δευτέρα είναι η επομένη των επαναληπτικών βουλευτικών εκλογών.

Σε μία εβδομάδα όπου το βάρος πέφτει στο επόμενο 48ωρο όπου θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες με τις περιπτώσεις των Νέρι Καστίγιο και Χαβιέρ Ουμπίντες.

Σε αυτήν του Καστίγιο η κρίσιμη μέρα είναι η αυριανή όπου η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να δώσει την απάντησή της στην πρόταση της πλευράς του 28χρονου διεθνή Μεξικανού που έγινε στην συνάντηση της Πέμπτης από τον αδερφό και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο.

Αυτή αναφέρει άμεση καταβολή των οφειλών μέχρι 31/12/11 που ανέρχονται σε 190.000 ευρώ και σε έξι δόσεις το υπόλοιπο ποσό ύψους των 500.000 ευρώ πριν ακολουθήσει η διαδικασία της εύρεσης της χρυσής τομής για ένα συναινετικό διαζύγιο.

Κάτι που αν δεν γίνει στην αυριανή επαφή -συνάντηση- τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Καστίγιο να καταθέσει προσφυγή που σύμφωνα με το συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα 1.000.000 ευρώ. Εξέλιξη την οποία όπως είναι επόμενο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θέλει να αποφύγει.

Όσο δε σε αυτήν του Ουμπίντες ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει δώσει διορία στην ΠΑΕ Άρης να τακτοποιήσει την οφειλή στο πρόσωπό του μέχρι μεθαύριο Τετάρτη αλλιώς θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής, όπως είχε κάνει και ο εκπρόσωπός του την περασμένη εβδομάδα, διεκδικώντας και την ελευθερία του.

Τέλος ο Ντάρσι Νέτο που αναμένεται στο επόμενο δεκαήμερο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν και να λύσει το συμβόλαιό του δέχεται την πίεση της Ανόρθωσης ενώ ο Νόε Ακόστα έχει δεχθεί ήδη μία πρώτη πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης.

Άνθρωπος κλειδί στην περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού δεν είναι άλλος από τον Σάκη Τσιώλη του οποίου είχε αποτελέσει επιλογή τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους σε Ολυμπιακό Βόλου και Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ