ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Βραβείο λόγω των συμπαικτών μου"

Καρέλης: "Βραβείο λόγω των συμπαικτών μου"

Ο Νίκος Καρέλης βραβεύτηκε ως MVP της 14ης αγωνιστικής της Superleague και μίλησε για την τιμητική διάκριση του. Δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού ο Δώνης.

Αρκετές φορές, ο Νίκος Καρέλης έχει βραβευτεί για την επίτευξη του πιο εντυπωσιακού γκολ της αγωνιστικής, όμως για πρώτη φορά αναδείχθηκε MVP χάρη στην απόδοση του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού παρέλαβε το βραβείο του για την ανάδειξη του από τον σκάουτερ της ομάδας, Δημήτρη Μάρκο και απέδωσε τη διάκριση στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη κατά την παραλαβή του βραβείου του:

Για τη βράβευση του ως MVP της 14ης αγωνιστικής: "Έχω πάρει το βραβείο του καλύτερου γκολ, όχι όμως αυτό του πολυτιμότερου παίκτη και είμαι χαρούμενος που πήρα και αυτό το βραβείο. Αυτό βγήκε από την προσπάθεια όλων των παιδιών, αλλά επειδή σκόραρα το ένα γκολ πήρα και αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα που πήρα αυτό το βραβείο".

Για την ασίστ που έδωσε στο ματς με τον Αστέρα: "Και η ασίστ είναι πολύ σημαντική και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερα για να πάρω περισσότερα βραβεία".

Διάστρεμμα ο Δώνης

Την επομένη (18/12) της ισοπαλίας του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, άρχισε με προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" η προετοιμασία για εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Δώνης έχει υποστεί διάστρεμμα ποδοκνημικής και δεν προπονήθηκε, ενώ οι Μπεργκ, Πέτριτς και Τελάντερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα των άλλων παικτών είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Η επόμενη προπόνηση και η ανακοίνωση της αποστολής έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο (19/12) στις 14:00.

Κλειστό το τμήμα εισιτηρίων

Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι το τμήμα διάθεσης εισιτηρίων δεν θα λειτουργήσει στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Αναλυτικά:

Το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα είναι κλειστό από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 έως και την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016.Το Τμήμα θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 4/1/2015. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, δύναμη και υγεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ