ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Βιλανόβα "κάρφωσε" τον Μουρίνιο!

Ο Βιλανόβα "κάρφωσε" τον Μουρίνιο!

Ο Τίτο Βιλανόβα έκανε δυναμικό ξεκίνημα στη Μπαρτσελόνα, ρίχνοντας "σπόντα" για τον Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου. Τι είπε για Γκουαρδιόλα αλλά και τις φετινές μεταγραφές των "μπλαουγκράνα".

Ο Τίτο Βιλανόβα παραχώρησε την Τρίτη (17/7) την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα, έχοντας διαδεχτεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα, και δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις αναφορικά με τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Αφορμή φυσικά το μεταξύ τους επεισόδιο στον περυσινό τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ (ο Μουρίνιο του είχε τραβήξει το αυτί!) και τη διαγραφή της ποινής που είχε επιβληθεί αρχικά στον τεχνικό της Ρεάλ.

"Με έχει κουράσει το γεγονός ότι μετά από έναν χρόνο συνεχίζουμε να μιλάμε για αυτό που έγινε στο Σούπερ Καπ με τον Μουρίνιο.

Ο δικαστής επιβάλλει μία ποινή και εμείς δεχόμαστε τις αποφάσεις του όπως οι αθλητές", τόνισε ο τεχνικός των "μπλαουγράνα" και συνέχισε:

"Τιμωρία δεν είναι ο αποκλεισμός για μία ή δύο αγωνιστικές, αυτό εύκολα ξεχνιέται. Η μεγαλύτερη τιμωρία του Μουρίνιο είναι πως αυτές οι εικόνες κρατούν για χρόνια και ο κόσμος μπορεί να τις βλέπει.

Πάντως, με χαιρέτησε στον αγώνα πρωταθλήματος που έγινε στο Μπερναμπέου και δεν πιστεύω ότι έχουμε κακή σχέση".

Ο Βιλανόβα "κάρφωσε" τον Μουρίνιο!

Το περιβόητο σκηνικό της περυσινής σεζόν με αρνητικούς πρωταγωνιστές Μουρίνιο και Βιλανόβα

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα που ξεχώρισαν από την "πρώτη" του Βιλανόβα απέναντι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, το νέο αφεντικό των αποδυτηρίων χαρακτήρισε περίεργη την πρώτη ημέρα χωρίς τον Γκουαρδιόλα ενώ παραδέχτηκε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Χάβι Μαρτίνεθ της Μπιλμπάο.

"Ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουμε, όπως και άλλοι παίκτες και δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα", δήλωσε σχετικά.

Όσον αφορά γενικότητα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Καταλανών αυτό το καλοκαίρι, ο 42χρονος τεχνικός άφησε ανοιχτό το παράθυρο για προώθηση παικτών από τη Μασία.

"Αν βρούμε έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στο κέντρο, θα ήταν υπέροχα. Αν όχι, θα στραφούμε στις ακαδημίες", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ