ΜΙΛΑΝ

"Καρφιά" Καλάτζε κατά Λεονάρντο-διοικούντων

"Καρφιά" Καλάτζε κατά Λεονάρντο-διοικούντων
Καλάτζε-Μίλαν

Επίθεση σε Λεονάρντο και διοικούντες έκανε ο Κάχα Καλάτζε κάνοντας λόγο για "βρώμικα πράγματα εις βάρος του". Ανακοίνωση-απάντηση από "ροσονέρι"

Ο 32άχρονος αμυντικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει τεθεί ουσιαστικά στο περιθώριο από τον Λεονάρντο και αγωνίζεται μόνο σε περιπτώσης έκτακτης ανάγκης, έδωσε συνέντευξη στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Italia" όπου έκανε λόγο μεταξύ άλλων για... βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του.
"Εάν συνεχίσω να μην παίζω, θα φύγω σίγουρα από την ομάδα. Δεν παίζω ποτέ, είναι μία επιλογή του προπονητή και της διοίκησης. Είχα κάποιες ευκαιρίες πέρυσι, τον Ιούνιο, όμως η διοίκηση δεν ήθελε να με παραχωρήσει, έτσι έμεινα και έκανα τα πάντα για την ομάδα.

Όμως, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, πιστεύω ότι θα αλλάξω ομάδα, γιατί δεν αρμόζει σε μένα να μην παίζω. Τον Ιούνιο θα πάρω μία απόφαση", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο διεθνής Γεωργιανός άσος, για να γίνει ακόμα πιο σκληρός στη συνέχεια:

"Με άφησαν εκτός ομάδας μετά το παιχνίδι με τη Ζυρίχη, ενώ ήμουν ένας από τους καλύτερους του γηπέδου. Τώρα δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το πράγμα, επειδή έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας.

Όμως αυτό που συμβαίνει γύρω από μένα είναι πραγματικά κάτι πολύ βρώμικο".

Τα λόγια αυτά ήταν αναμενόμενο πως δεν θα άρεσαν καθόλου στη διοίκηση των "ροσονέρι", η οποία έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και λίγο μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής του Καλάτζε εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της, αναφέροντας:

"Οι δηλώσεις που έγιναν αυτό το βράδυ από τον Κάχα Καλάτζε είναι αστήρικτες και πολύ σοβαρές. Η Μίλαν θα προβεί την κατάλληλη στιγμή σε ενέργειες απέναντί του, λειτουργώντας βάσει καταστατικού".



Καλάτζε: "Ζητώ συγγνώμη"


Η αντίδραση μάλιστα της διοίκησης της Μίλαν είχε ως αποτέλεσμα ο Γεωργιανός άσος να προβεί σε διορθωτικές δηλώσεις, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του.

"Ζητώ συγγνώμη από τη διοίκηση, τον προπονητή, την ομάδα και τους οπαδούς για τις δηλώσεις μου όπου χρησιμοποιήσα μία φρασεολογία που δεν είναι η ενδεδειγμένη.

Το ξέσπασμά μου ήταν απόρροια μίας περιόδου όπου έχω συσσωρεύσει πολλά νεύρα μέσα μου και εκδηλώθηκαν με λανθασμένο τρόπο",

δήλωσε χαρακτηριστικά.













TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ