ΙΝΤΕΡ

"Καρφιά" Μοράτι κατά Μίλαν

"Καρφιά" Μοράτι κατά Μίλαν
Μοράτι-Ίντερ

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, έκανε δηκτική αναφορά για το γεγονός ότι η Μίλαν πάτησε κορυφή μετά από... 4 χρόνια

Ο ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι", ο οποίος βλέπει την πρωταθλήτρια Ιταλίας να απέχει μόλις έναν πόντο από την πρώτη θέση του πίνακα, βρήκε την ευκαιρία να ρίξει "καρφιά" κατά των συμπολιτών, με αφορμή το γεγονός πως είχαν χρόνια να γευτούν τη χαρά της πρωτιάς, έστω και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
"Αν είναι η Μίλαν η αντι-Ίντερ; Περίμενα να τα πάνε καλά αυτή τη σεζόν και έχουν δείξει καλά στοιχεία στα τελευταία παιχνίδια τους, όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν τόσα χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκαν στην πρώτη θέση.

Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ένιωσαν το συναίσθημα της πρωτιάς", τόνισε ο Μοράτι με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα Calciomercato.com, ο οποίος μίλησε επίσης για το παιχνίδι της ομάδας του με την Ανόρθωση στην Κύπρο για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς, γιατί ένα καλό αποτέλεσμα θα μας επιτρέψει να χαλαρώσουμε στα δύο τελευταία ματς του ομίλου".







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ