ΙΝΤΕΡ

"Καρφιά" Μουρίνιο κατά Ντομενέκ!

"Καρφιά" Μουρίνιο κατά Ντομενέκ!
Μουρίνιο-Ίντερ

Αιχμές κατά του ομοσπονδιακού τεχνικού των "τρικολόρ", Ρ.Ντομενέκ, με αφορμή τους συχνούς τραυματισμούς του Π.Βιεϊρά, εξαπέλυσε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Αιτία; Το γεγονός του πρόσφατου τραυματισμού του Πατρίκ Βιεϊρά με την Εθνική Γαλλίας, με τον Μουρίνιο να κατηγορεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό πως ευθύνεται αποκλειστικά για το γεγονός ότι ο μέσος των "τρικολόρ" αδυνατεί να βοηθήσει ουσιαστικά τη φετινή σεζόν το σύλλογό του.
"Ο Πατρίκ Βιεϊρά είναι εκτός, καθώς για μία ακόμη φορά επέστρεψε τραυματίας μετά από μία υποχρέωση που είχε με την εθνική του ομάδα", ξεκίνησε τις δηκτικές δηλώσεις του ο Μουρίνιο, για να συνεχίσει:

"Όταν ήμουν στην Τσέλσι, υπήρχαν Γάλλοι παίκτες στην ομάδα και είχαμε την ίδια ιστορία. Πηγαίνουν για τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και επιστρέφουν τραυματίες.

Το σοφό θα ήταν να αφήνεις τον παίκτη μόνο για μερικούς μήνες ώστε να δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης σε συλλογικό επίπεδο, και να τον καλέσεις ξανά όταν η προκριματική φάση θα ξαναρχίσει μέσα στο 2009.

Όμως στοιχηματίζω πως ο Βιεϊρά θα κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για φιλικό το Νοέμβριο", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των "νερατζούρι", ο οποίος εκθείασε και την κυριακάτικη αντίπαλο της ομάδας του, Τζένοα.

"Μπορεί όταν τελειώσει το ματς να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και κατοχή της μπάλας, όμως ξέρουν πώς να αξιοποιούν τις φάσεις που τους παρουσιάζονται.

Θα πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας, επειδή παίζουν καλό ποδόσφαιρο, έχουν εξαιρετικούς παίκτες και δεν αλλάζουν ποτέ τις αρχές τους. Δεν έχει νόημα να αρνηθούμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο", κατέληξε χαρακτηριστικά.













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ