ΑΡΗΣ

Καρίμ... Αλάνι

Καρίμ... Αλάνι
Καρίμ Σολτάνι INTIME SPORTS

Ο Καρίμ Σολτάνι είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Άρη, όμως οι κίτρινοι φαίνεται πως αμφιβάλλουν λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Δείτε τα... κατορθώματα του 27χρονου άσου στην Ελλάδα που αποβλήθηκε τρεις φορές (videos).

Ποδοσφαιριστές με ταλέντο, τεχνική κατάρτιση, μαγικές στιγμές, ντριπλαδώροι, σουτέρ, υπάρχουν πολλοί στον κόσμο. Πάρα πολλοί. Εκείνο που ξεχωρίζει όμως έναν ταλαντούχο παίκτη από έναν ποδοσφαιριστή είναι η ισορροπία.

Το να μπορεί δηλαδή να παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα και κατά συνέπεια να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της, χωρίς να έχουν το άγχος μήπως και τον πιάσει... "μούρλα".

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή και η αλήθεια είναι πως μας χάρισε ορισμένες μαγικές στιγμές.

Παρόλα αυτά η αστάθεια στην απόδοση του και οι τρεις αποβολές στα 23 ματς που αγωνίστηκε, έχουν προβληματίσει την διοίκηση του Άρη που θα περάσει από κόσκινο τον Αλγερινό πριν συμφωνήσει μαζί του.

Μάλιστα αυτή η συμπεριφορά έρχεται ως συνέχεια από την προηγούμενη σεζόν που έπαιζε στην Ντεν Χάαγκ, με την οποία είχε αποβληθεί επίσης άλλες δυο φορές και παρατηρηθεί έξι φορές με κίτρινη κάρτα.

Ο Σολτάνι με αριθμούς

Συνολικά έπαιξε:

23 ματς πρωταθλήματος

2 ματς Κυπέλλου

4 γκολ όλα στο πρωτάθλημα

Κάρτες: 8 κίτρινες, 3 κόκκινες

Τη σεζόν 2009-2010:

27 συμμετοχές

4 γκολ

Κάρτες: έξι κίτρινες, δυο κόκκινες

Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής: 0-0 κόκκινη απευθείας

Παναθηναϊκός - Ηρακλής: 4-2 δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη

Ολυμπιακός - Ηρακλής: 2-0 πήρε μία κίτρινη και απευθείας κόκκινη

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ