ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρνέζης: "Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό"

Καρνέζης: "Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" θα πάνε στην Αγγλία και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη απέναντι στην Τότεναμ, ενώ τόνισε ότι δεν ασχολείται με μεταγραφικά σενάρια.

“Ναι το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη ελέγχαμε σε όλη την διάρκεια το ματς. Έπρεπε να βάλουμε και άλλα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Και στο τέλος χρειάστηκαν και πάλι οι δικές σου επεμβάσεις;

" Δεν νομίζω να απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αν ήμασταν αποτελεσματικοί θα κερδίζαμε με μεγαλύτερο σκορ".

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει στο Λονδίνο για τη νίκη;

" Βέβαια θα πάμε εκεί χωρίς να έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα τα δώσουμε όλα και ότι βγει".

Τι άλλαξε τόσο πολύ με τον ερχομό του Ρότσα;

" Έχουμε καλή ψυχολογία όλη η ομάδα ανέβηκε. Νομίζω ότι ήταν θέμα ψυχολογίας καθώς είχαμε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και είναι δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι. Με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ πήραμε ψυχολογία".

Είδαμε πολλούς σκάουτερ στο ΟΑΚΑ που έρχονται για να σε δουν...

" Εγώ δεν ξέρω κάτι. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και κοιτάω μόνο την ομάδα μου".

Πετρόπουλος: "Όλα για όλα στο Λονδίνο"

Ο Αντώνης Πετρόπουλος φάνηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο ενώ υποστήριξε ότι θέλει να παραμείνει στο Τριφύλλι. Ο φορ του Παναθηναϊκού Αντώνης Πετρόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων: " Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ αλλά κρατήσαμε το σκορ. Έχουμε έναν τελικό στο Λονδίνο και θα τα δώσουμε όλα για όλα".

Πιστεύεις ότι μπορείτε να κερδίσετε στην Αγγλία;

" Βέβαια το όνομα του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλο. Δεν θέλω να γίνω γραφικός παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση όμως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε".

Βλέπουμε μια θετική αύρα στην ομάδα;

" Ναι εντάξει η ψυχολογία μας έχει ανέβει. Όπως και με τον ΠΑΟΚ νικήσαμε, νικήσαμε και σήμερα προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας λέει ο Ρότσα και να γίνουμε καλύτεροι. Οπως ξέρετε και εσείς με την αλλαγή του προπονητή γίνεται ένα ηλεκτροσόκ.

Κερδίσαμε τα δυο ματς, όλα τα παιδιά έχουν ανέβει. Και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει μια θετική αύρα συν οι συμβουλές του κ. Ρότσα. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε πρέπει να τις ακολουθήσουμε για να γίνουμε καλύτεροι".

Ο Παναθηναϊκός φέτος δεν παρουσιάζει τόσο καλή εικόνα ιδίως στο ελληνικό πρωτάθλημα;

" Η εικόνα φέτος δεν είναι πολύ καλή. Δεν αρμόζει η θέση που έχουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να βελτιωθούμε, ο στόχος τώρα είναι να κυνηγήσουμε την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ για να μπορέσει η ομάδα να πάρει κάποια επιπλέον χρήματα".

Με τον κ. Φερέιρα δεν έπαιζες πολύ και όλα έδειχναν ότι θα έφευγες τον Δεκέμβριο, τώρα τι λες, εσύ θες να μείνεις στον Παναθηναϊκό;

" Δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ, να αναφέρω τίποτα. Δεν έπαιζα, τώρα παίζω. Εγώ ήθελα και θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, είμαι πιο έμπειρος πλέον. Αν όλα πάνε καλά να είμαστε εδώ και τα επόμενα χρόνια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ