ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρνέζης: "Να είμαστε 100% έτοιμοι"

Καρνέζης: "Να είμαστε 100% έτοιμοι"
Καρνέζης, Παναθηναϊκός

Για την ετοιμότητα της ομάδας αλλά και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Τεν Κάτε, μίλησε ο Καρνέζης

" Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο, από τη στιγμή που ανήκω στο ρόστερ της ομάδας και πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαι έτοιμος.

Ήταν πολύ καλό που αγωνίστηκα σήμερα, είχα πολύ καιρό να παίξω και επαναλαμβάνω ότι από τη στιγμή που είμαστε στο ρόστερ θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.

Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα, παίζει πάντα μόνο ένας, πρέπει να βοηθήσουν οι συγκυρίες για να παίξει ο επόμενος κατά σειρά. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε χαλαρώνει. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση" είπε αρχικά ο Ελληνας πορτιέρο.

Για την νέα ομάδα που δημιουργεί το "τριφύλλι", αλλά και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ορέστης Καρνέζης είπε: " Νομίζω ότι οι νέοι παίκτες είναι πραγματικά πάρα πολύ καλοί, με εμπειρία και ποιότητα κι αυτό το καταλαβαίνει κανείς αμέσως. Άμεσα η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη.

Θα είναι δύσκολα τα πράγματα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, παρʼ όλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι και βέβαιοι ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι τη χρονική στιγμή που πρέπει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένη προτίμηση, εμείς να είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι και εύχομαι να καταφέρουμε να είμαστε 100% έτοιμοι. Και θα είμαστε.

Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι παρέμεινα, είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ο προπονητής έχει θετική άποψη για μένα. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν είχα μιλήσει ποτέ με τον ΟΦΗ".









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ