ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρότο και... Καστίγιο

Καρότο και... Καστίγιο
Καστίγιο

Δηλητήριο Καστίγιο κατά Πέτρου, ενώ ευχαρίστησε Σωκράτη, Αλέφαντο. "Επιλογή μου η Σαχτάρ."

Ο αγαπημένος της ερυθρόλευκης εξέδρας προτίμησε να μιλήσει στα Ισπανικά για λόγους ακρίβειας. Τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς από τα λεγόμενα του είναι πως ο Νέρι Καστίγιο από τον Ολυμπιακό έφυγε εξαιτίας του Πέτρου Κόκκαλη.
Αυτό είναι και το ζουμί όλης της συνέντευξης, όπως και οι μύδροι που άφησε προς όσους (πλην Σ.Κόκκαλη) είναι στη διοίκηση της ομάδας, τους οποίους χαρακτήρισε ανίδεους από μπάλα και υπαίτιους για το ότι ο Ολυμπιακός δεν κάνει ποτέ το παραπάνω βήμα.

Από 'κει και πέρα έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Σωκράτη Κόκκαλη για τη βοήθεια που του παρείχε όλα αυτά τα χρόνι, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, θέλοντας να βελτιώσει λίγο το κλίμα μετά τις χθεσινές του δηλώσεις στο "Φως".

Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης αναλώθηκε σε ευχαριστίες προς όλους όσους συναναστράφηκε όλα αυτά τα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον κορυφαίο, κατά την προσωπική του άποψη, προπονητή που γνώρισε στον Ολυμπιακό, τον Νίκο Αλέφαντο και φυσικά στον κόσμο της ομάδας που τον στήριζε και τον αγαπούσε πάντα.

Ευχαριστίες επί ευχαριστιών

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ξεκινώντας θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες και τα πάντα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Αλέφαντο και τον Σωκράτη Κόκκαλη.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι ήταν πάντα πιστοί στην ομάδα και σε μένα και με στήριξαν σε κάθε στιγμή της ζωής μου. Τους ευχαριστώ για όλες τις καλές και τις κακές στιγμές. Με βοήθησαν να μεγαλώσω και σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής."


"Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, ειδικά τους κύριους Λούβαρη και Μαντζουράκη."

"Ευχαριστώ επίσης τους κύριους Λάμπρο Παπακώστα και Γιώργο Γλου για τη συμπαράστασή τους τις τελευταίες αυτές μέρες. Σε αυτές τις στιγμές καταλαβαίνεις ποιος είναι κοντά σου και ποιος όχι, εκεί μετράς τους φίλους σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και ανδρώθηκα ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής."

"Ευχαριστώ τους πάντες στο Ρέντη, τον μάγειρα, όλους όσους βοήθησαν τον Νέρι να τα έχει όλα. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από όλους."

"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που ήταν το σπίτι μου και με βοήθησε να γίνω επαγγελματίας παίκτης. Χωρίς όλους αυτούς δεν θα γινόμουν αυτός που είμαι σήμερα. Ελπίζω και πιστεύω πως και στο νέο σταθμό της καριέρας μου θα βρω ανθρώπους σαν κι αυτούς που συνάντησα στον Ολυμπιακό και τους οποίους πάντα θα σέβομαι."









Special Thanks to...

Συνεχίζοντας τις ευχαριστίες θέλησε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον κορυφαίο τεχνικό που συνάντησε στην επταετή του καριέρα στον Ολυμπιακό. Τον Νίκο Αλέφαντο.

"Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον καλύτερο προπονητή που είχα ποτέ στον Ολυμπιακό, τον κύριο Νίκο Αλέφαντο. Με εκτιμούσε και με σεβόταν πάντα και πίστευε σε μένα κάθε στιγμή. Ακόμα και όταν όλος ο κόσμος έχανε την εμπιστοσύνη του σε μένα εκείνος με πίστευε και μίλαγε πάντα με ειλικρίνεια. Πάντα πίστευε σε μένα και είχε προβλέψει την εξέλιξή μου."



Εύφημος μνεία για Σωκράτη

Στη συνέχεια δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον άνθρωπο που σαν δεύτερος πατέρας του, ήταν δίπλα του σε κάθε στιγμή της ζωής του και βοήθησε τόσο αυτόν όσο και την οικογένεια του.

" Ευχαριστώ τον κύριο Σωκράτη Κόκκαλη. Ήταν ένα μεγάλο στήριγμα για μένα και την οικογένειά μου, ειδικά στο πρόβλημα υγείας που είχε η μητέρα μου, η οποία είναι πολύ σημαντική για μένα. Εύχομαι την καλύτερη τύχη στον ίδιο και την ομάδα."

"Θα ήθελα να πω τα πράγματα αυτά και στον ίδιο, προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του, αλλά δεν κατάφερα να τον βρω."

Ελπίζω να αποκτηθούν οι καλύτεροι δυνατοί παίκτες με τα λεφτά από τη μεταγραφή μου και αυτοί να δώσουν τη χαρά που τόσα χρόνια περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, να κάνουν μία σπουδαία πορεία στο Champions League και να πετύχουν τους στόχους της ομάδας."

Εύχομαι να φτάσουν στην κορυφή του Champions League γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας."









Μαστίγιο... για Πέτρο
" Αυτή η ομάδα πρέπει να είναι πάντα στην κορυφή, αλλά εξαιτίας κάποιων ανθρώπων στη διοίκηση γύρω από τον πρόεδρο δεν γίνεται αυτό, αφού αυτοί δεν ξέρουν τίποτα από ποδόσφαιρο. Αυτοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομα του Ολυμπιακού και να έχουν προσωπικό όφελος. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Πέτρος Κόκκαλης. Δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο και δε θα έπρεπε να είναι στη διοίκηση του Ολυμπιακού."

Επιλογή μου η Σαχτάρ

Στη συνέχεια, αφού φωτογράφισε τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την ομάδα, εξήγησε ότι δεν τον υποχρέωσε κανένας να πάρει μεταγραφή, αλλά η επιλογή κυριώς της ομάδας ήταν καθαρά προσωπική του επιλογή.

"Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο της Σαχτάρ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και είμαι βέβαιος πως θα την ανταποδώσω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο. "

"Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Σαχτάρ. Νομίζω ότι είναι μια ομάδα με την οποία σίγουρα θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα με βοηθήσει να αποκτήσω κι άλλες εμπειρίες. Η απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στη Σαχτάρ είναι καθαρά δική μου και αν κάποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό, κάνει λάθος."

"Λυπάμαι που φεύγω από την Αθήνα που είναι σπίτι μου, αλλά ελπίζω να πετύχω μεγάλα πράγματα στην καριέρα μου".





Ελπίζω να επιστρέψω...

Κλείνοντας... " Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου στο Μεξικό, που μου έδειξαν την αγάπη τους και να ξέρουν πως θα είμαι πάντα περήφανος για την πατρίδα μου. Τέλος ευχαριστώ τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδερφό μου, τη σύντροφό μου, Μαριάννα και την οικογένειά της, και τον μάνατζέρ μου. Ευχαριστώ και όλους τους δημοσιογράφους για όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί.

Πάντα θα έχω την ελπίδα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να ξαναφορέσω τη φανέλα του. Αυτό που παίρνω μαζί μου με το αντίο είναι η υποστήριξη και η αγάπη των ανθρώπων."





Αυτή ήταν και η τελευταία κουβέντα του Νέρι Καστίγιο στην αποχαιρετηστήρια συνέντευξη Τύπου στην Ελλάδα, καθώς δε΄δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ