ΜΠΡΑΓΚΑ

Καρβαλιάλ: "Είμαι εξαντλημένος, επέστρεψα από τις διακοπές και έπεσα σ' ένα ματς που έκρινε τη συνέχεια στην Ευρώπη"

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο της Μπράγκα
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο της Μπράγκα © 2021 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, αναφέρθηκε στην κούραση του ίδιου και των παικτών του μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα στην Ευρώπη και την Πορτογαλία.

Η Μπράγκα είναι εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο League Phase του Europa League, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αντιμετωπίζει στις 3 Οκτωβρίου την πρώην ομάδα του.

Ο 58χρονος τεχνικός μετά την ισοπαλία της ομάδας του στο πρωτάθλημα κόντρα στη Ζιλ Βισέντε (0-0) υποστήριξε ότι είναι αρκετά κουρασμένος μετά από ένα δυνατό ξέφρενο ξεκίνημα.

"Είμαι εξαντλημένος, είμαι προπονητής. Ομολογώ, είμαι πραγματικά κουρασμένος. Επέστρεψα από τις διακοπές κι από τον ήλιο και ξαφνικά πέφτω γεμάτος αδρεναλίνη σε ένα παιχνίδι που έκρινε τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τρεις μέρες μετά άλλο ένα παιχνίδι, πέντε μέρες μετά, εξασφαλίσαμε την είσοδό μας στο Europa League. Την Πέμπτη ήταν το παιχνίδι, μετά VIDEO και ανάλυση για τη Ζιλ Βισέντε.

Αν χρειάζομαι εγώ να ανασάνω, μπορώ να φανταστώ τους παίκτες που παίζουν σχεδόν πάντα 90 λεπτά σε συνεχόμενα παιχνίδια", είπε ο προπονητής στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Ζιλ Βισέντε.

TAGS ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ