ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ

Καρβαλιάλ: "Ο Όρτα είχε μια κακή βραδιά στο Καραϊσκάκης, αν δεν βελτιωθεί θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει"

Καρβαλιάλ: "Ο Όρτα είχε μια κακή βραδιά στο Καραϊσκάκης, αν δεν βελτιωθεί θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει"
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναφέρθηκε στην ήττα της Μπράγκα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης αλλά και στην εικόνα του Αντρέ Όρτα, από τον οποίο περιμένει περισσότερα.

Η ήττα της Μπράγκα από τον Ολυμπιακό με 3-0 στο Καραϊσκάκης δεν έχει ξεχαστεί από τον πορτογαλικό Τύπο, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να δέχεται την Παρασκευή (18/10) ερωτήσεις σχετικά με την εν λόγω βραδιά στο Φάληρο.

"Έχω ήδη μιλήσει γι' αυτό και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, αλλά η Μπράγκα περνάει έναν κύκλο αλλαγής, με πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Ρίο Άβε (νίκη με 4-0), στη συνέχεια ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και, τρεις ημέρες αργότερα, ένα καλό παιχνίδι στο Ντραγκάο (ήττα με 2-1).

Στην Ελλάδα ήταν όντως ένα πολύ κακό παιχνίδι, ίσως και λόγω προσωπικών καταστάσεων, οι οποίες πρέπει να δουλευτούν, κάποια ανωριμότητα επίσης. Αυτά είναι προβλήματα ανάπτυξης, αλλά η ομάδα θα βελτιωθεί", δήλωσε αρχικά ο πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ενώ ο Καρβαλιάλ μίλησε και για τον Αντρέ Όρτα, ο οποίος ξεκίνησε βασικός απέναντι στον Ολυμπιακό όμως έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι που ακολούθησε απέναντι στην Πόρτο: "Είναι μια καλή ερώτηση με προφανή απάντηση. Θα μπορούσε να είχε μείνει εκτός, αλλά κλήθηκε γιατί η αυτοπεποίθησή μας είναι η ίδια.

Αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες για προβληματισμό: το να πιάνεις πάτο για να επιστρέψεις πιο δυνατός. Είχε μια κακή μέρα στην Ελλάδα, δεν περνούσε καλές εβδομάδες, αλλά δεν τιμωρήθηκε σε σημείο να μείνει εκτός ομάδας. Όταν του δοθεί η ευκαιρία, ας έρθει ένας νέος Αντρέ. Αν δεν το κάνει, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να κληθεί ή να παίξει".

TAGS ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ ΜΠΡΑΓΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ