ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθεί η παραμικρή αμφιβολία για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άρη"

Καρυπίδης: "Δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθεί η παραμικρή αμφιβολία για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άρη"
Καρυπίδης MOTIONTEAM

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Άρη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως λόγω ασυμβίβαστου δεν κατέχει τη θέση του προέδρου στους "κιτρινόμαυρους".

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League υπήρξε έντονη διαμάχη ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τους ανθρώπους του Άρη με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να τονίζει πως ο Θοδωρής Καρυπίδης δεν είναι πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πως δεν κατέχει καν θέση στο Δ.Σ.

Ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του Άρη με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα των κιτρινόμαυρων υποστήριξε πως λόγω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που δημιουργούν ασυμβίβαστο δεν μπορεί να έχει τη θέση του προέδρου και τόνισε πως δεν θα αφήσει κανέναν να δημιουργήσει την παραμικρή αμφιβολία γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην αιωρούνται φήμες και ευφάνταστα σενάρια θέλω να ξεκαθαρίσω ότι λόγω των νέων μου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που δημιουργούν ασυμβίβαστα, αναγκάστηκα να αφήσω για τυπικούς και μόνο λόγους τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθεί η παραμικρή αμφιβολία γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Υ.Γ.: Αυτοί που ψάχνουν και βρίσκουν πράγματα, δυστυχώς, λόγω ύψους και κόμπλεξ, φτάνουν πάντα μέχρι τη μέση...Αυτά που βρίσκονται...ψηλά, προσεχώς».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ