ΑΡΗΣ

Καρυπίδης για τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ: "Ήταν μια φιλική νίκη"

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δήλωσε μετά το 1-0 του Άρη επί του ΠΑΟΚ ότι η νίκη "ήταν φιλική", θέλοντας έτσι να απαντήσει στον τεχνικό του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, που τέλη Νοεμβρίου είχε πει: "Κάποιες ομάδες δίνουν φιλικά, για εμάς όλα τα ματς είναι τελικοί".

Ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League και ο ισχυρός άνδρας των "κίτρινων", Θόδωρος Καρυπίδης, πανηγύρισε έξαλλα την επικράτηση της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη Nova και θέλησε να απαντήσει στη δήλωση που είχε κάνει Πάμπλο Γκαρσία στις 29 Νοεμβρίου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, ότι "κάποιες ομάδες δίνουν φιλικά, για εμάς όλα τα ματς είναι τελικοί".

Ο Καρυπίδης δήλωσε: "Τρεις βαθμοί είναι κι αυτοί. Την περιμέναμε. Θέλαμε να δώσουμε αποδείξεις ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία στη θέση που βρισκόμαστε, άσχετα με τη λάσπη που μας ρίχνουν. Ήταν φιλική νίκη κι αυτό το λέω για τον κ. Γκαρσία. Εμείς όλα τα παιχνίδια τα παίζουμε στο γήπεδο. Εδώ δίνουμε τις απαντήσεις μας. Η λάσπη που έπεσε μετά από μια ήττα που είχαμε, για εμένα δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Τη νίκη την αφιερώνω στον κόσμο που μας έλειπε. Στεναχωριέμαι που έλειπε αυτός ο κόσμος. Ούτε ο ξένος διαιτητής μάς κάνει; Επειδή έχουν μάθει να σφυρίζουν διαφορετικά και να παίζουν οι διαιτητές διαφορετικά; Είμαστε δεμένοι με τους παίκτες, έχουμε καλά αποδυτήρια".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ