ΑΡΗΣ

Καρυπίδης σε φίλους του Άρη: "Δείξτε αυτοσυγκράτηση, χειρίζομαι την υπόθεση και αισιοδοξώ βάσιμα ότι θα ανατραπεί η απόφαση"

Ο Θοδωρής Καρυπίδης στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης σε ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό για τα play offs της Super League Interwetten | 5 Μαΐου 2021
Ο Θοδωρής Καρυπίδης στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης σε ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό για τα play offs της Super League Interwetten | 5 Μαΐου 2021 INTIME

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε αυτοσυγκράτηση από τον κόσμο του Άρη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η υπόθεση της αφαίρεσης βαθμών θα έχει αίσιο τέλος.

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έστειλε μήνυμα μέσω social media στον κόσμο της ομάδας για την υπόθεση αφαίρεσης 6 βαθμών από την προσεχή Super League Interwetten, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για θετική έκβαση.

Παρ' όλα αυτά, κάλεσε τους φιλάθλους να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν κάθε μορφής αντίδραση, ύστερα από τις διαδηλώσεις που σημειώθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και έξω από τη ΔΕΘ τις προηγούμενες ημέρες.

Το μήνυμα Καρυπίδη για την υπόθεση του Άρη

“Αντιλαμβάνομαι πλήρως την έντονη δυσαρέσκεια που νιώθετε για την ποινή αφαίρεσης των 6 βαθμών. Το ίδιο νιώθω κι εγώ. Είναι εντελώς άδικη και παράλογη.

Ζητώ όμως από όλους να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής αντίδραση.

Χειρίζομαι προσωπικά την υπόθεση και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποδοθεί πραγματικά δικαιοσύνη.

Αισιοδοξώ βάσιμα ότι στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση και θα επικρατήσει το δίκιο. Έχετε ήδη στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει”.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ