ΙΝΤΕΡ

Κασάνο: "Απέρριψα τρεις φορές τη Γιουβέντους"

Κασάνο: "Απέρριψα τρεις φορές τη Γιουβέντους"
Κασάνο

Ο Αντόνιο Κασάνο αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί τρεις φορές να πάει στη Γιουβέντους. Διαβάστε για ποιον λόγο το έχει κάνει και τι είπε για τους Στραματσόνι και Μοράτι.

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές αποκάλυψε πως έχει απορρίψει τη Γιουβέντους ο Αντόνιο Κασάνο κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος απόρησε που δεν έχει κληθεί στην Εθνική, δήλωσε στο τηλεοπτικό σόου "Che Tempo Che Fa" πως επέλεξε να μη φορέσει ποτέ τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας, αφού δεν ταιριάζει το στυλ τους με την ιδιοσυγκρασία του.

"Έχω αρνηθεί να πάω εκεί τρεις φορές. Θέλουν απλούς στρατιώτες, ανθρώπους που να τους λένε να πηγαίνουν μόνο ευθεία. Μερικές φορές εγώ πηγαίνω προς τα δεξιά, τα αριστερά, όπου μου αρέσει".

"Ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, πραγματικά με ήθελε. Τι του άρεσε σ' εμένα; Δε γνωρίζω. Απλώς ελπίζω να μην έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του".

"Σήμερα η ζωή είναι για μένα κρασί και τριαντάφυλλα. Αύριο δεν ξέρω. Ωστόσο, θα πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ο ο οποίος ήταν εξ αρχής ειλικρινής μαζί μου. Θα του το ανταποδώσω όσο μπορώ στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ