ΙΝΤΕΡ

Κασάνο: "Δεν έχει πεθάνει η Ίντερ"

Κασάνο: "Δεν έχει πεθάνει η Ίντερ"

Υπόσχεση στον κόσμο της Ίντερ πως η ομάδα θα ανακάμψει και θα κάνει σερί νικών όπως και στον πρώτο γύρο, έκανε ο Αντόνιο Κασάνο. Εγκώμια για Μοράτι και Κόβατσιτς, "μήνυμα" για Μπαλοτέλι.

Όταν η Ίντερ θριάμβευε προ διμήνου μέσα στο Τορίνο (1-3) και σταματούσε εκπληκτικό αήττητο σερί της Γιουβέντους στα 49 ματς, η ποδοσφαιρική πιάτσα στην Ιταλία υποκλινόταν στο δημιούργημα του Στραματσόνι και έχριζε τους Μιλανέζους σοβαρούς διεκδικητές του σκουντέτο.

Από τότε όμως πολλά έχουν αλλάξει... Έξι βαθμοί στα επτά τελευταία ματς είναι ο πενιχρός απολογισμός των "νερατζούρι", οι οποίοι μετρούν πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς μακριά από το "Μεάτσα" και μόνο μία νίκη μέσα στο 2013 κόντρα στην Πεσκάρα!

Την ώρα πάντως που άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες για τον προπονητή ελέω του -12 από την κορυφή (και με συγκάτοικο πλέον στην 4η θέση τη συμπολίτισσα Μίλαν), ο Αντόνιο Κασάνο έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η Ίντερ έχει και άλλη... βενζίνη στο ρεζερβουάρ της.

"Δεν είμαστε πεθαμένοι, θα ανακάμψουμε την ερχόμενη εβδομάδα με την Κιέβο. Το κοινό του Σαν Σίρο θα μας βοηθήσει από το πρώτο μέχρι το ενενηκοστό λεπτό, είμαστε έτοιμοι για ένα νέο σερί όπως στον πρώτο γύρο", τόνισε με δηλώσεις του στον ιταλικό σταθμό "Sky" και πρόσθεσε:

"Ο Στραματσόνι είναι ένα ωραίο και άξιο άτομο, ένας προπονητής που μας δίνει πολλά. Ξέρει πως θα βγούμε από την κρίση.

Οι οπαδοί της Ίντερ θα πρέπει να είναι επίσης υπερήφανοι για τον πρόεδρό μας. Μας δίνει τεράστια ηρεμία, είναι ένα μοναδικό άτομο".

Ο επιθετικός από το Μπάρι έπλεξε επίσης το εγκώμιο του Ματέο Κόβατσιτς που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από την Ίντερ ( "σημαντική επένδυση για δέκα χρόνια") ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στον "ροσονέρο" Μάριο Μπαλοτέλι:

"Στην ηλικία του έκανα χειρότερα πράγματα αλλά, σε αντίθεση με αυτόν, δεν μου άρεσε να βλέπω το πρόσωπό μου στις εφημερίδες".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ