ΙΝΤΕΡ

Κασάνο: "Η Ίντερ καλύτερη από τη Μίλαν"

Κασάνο: "Η Ίντερ καλύτερη από τη Μίλαν"

Ο Αντόνιο Κασάνο χαρακτήρισε όνειρό του την Ίντερ και τεράστια απώλεια για τη Μίλαν την φυγή του Τιάγκο Σίλβα. Ποιον προπονητή αποθέωσε και ποια είναι για εκείνον η κορυφαία 11άδα όλων των εποχών.

"Το ντέρμπι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα, δεν είναι κάποια ομάδα φαβορί. Η Ίντερ πιο δυνατή;

Θα δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος ποιος θα τα πάει καλύτερα εγώ όμως παίζω στην Ίντερ και είναι λογικό να βλέπω καλύτερους τους νερατζούρι", τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή "Undici" του Italia 2 αναφορικά με το επικείμενο "ντέρμπι της Μαντονίνα", ενώ αναφέρθηκε και στο παρελθόν του με τη Μίλαν.

"Η Ίντερ ήταν το όνειρό μου. Εάν υπάρχουν στιγμές που θυμάμαι με τη Μίλαν; Κατέκτησα ένα πρωτάθλημα, είχα θαυμάσια σχέση με τους συμπαίκτες μου και μιλάω ακόμα με τον Μάουρο Τασότι, κάθε 2-3 ημέρες. Ο Γέπες είναι φίλος μου και πολύ ξεχωριστό άτομο για μένα.

Antonio Cassano se la ride. Vive un periodo d'oro. Bozzani

Πιστεύω ότι η ομάδα ζημιώθηκε περισσότερο με την αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα παρά από αυτή του Ιμπραχίμοβιτς επειδή ο Βραζιλιάνος παρείχε ασφάλεια στους υπόλοιπους. Ο Ιμπραχίμοβιτς πετύχαινε γκολ αλλά στην ομάδα μας ήταν πιο σημαντικός ο Τιάγκο".

Ο Αντόνιο Κασάνο μίλησε επίσης για:

Το εντυπωσιακό του ξεκίνημα με τη φανέλα της Ίντερ: "Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο καλύτερος Κασάνο όλων των εποχών, από πλευράς σκοραρίσματος ναι, αν και εγώ προτιμώ να δίνω ασίστ".

Για τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ: "Στη Ρόμα είχα τον σπουδαιότερο προπονητή της καριέρας μου: τον Φάμπιο Καπέλο. Έκανε πάρα πολλά για μένα και εγώ λίγα για εκείνον. Δεν το άξιζε, όμως η αμοιβαία εκτίμηση που μας δένει είναι τεράστια".

La coppia gol dell'Inter: Cassano-Milito. Ansa

Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη Serie A και το Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν: "Ελπίζω να το πάρει η Ίντερ. Αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο και η Νάπολι είναι μία παγιωμένη πραγματικότητα αλλά έχουμε τη δυνατότητα να τις φτάσουμε. Ο Μιλίτο θα αναδειχτεί πρώτος σκόρερ, η Μπαρτσελόνα θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μέσι, που για μένα είναι πιο δυνατός από τον Μαραντόνα, θα παραμείνει κορυφαιός για τα επόμενα 10 χρόνια".

Για τη σχέση του με τον Μαρτσέλο Λίπι: "Το 2006 ο Λίπι ήταν ειλικρινής μαζί μου: με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι δεν θα ήμουν στην αποστολή για Γερμανία. Το 2010 έμαθα ότι ήταν κάποιοι παίκτες που δεν με ήθελαν στην αποστολή για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής".

Για την κορυφαία 11άδα όλων των εποχών, σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις: "Ο Κασίγιας στο τέρμα, άμυνα με Σέρχιο Ράμος, Τιάγκο Σίλβα, Γέπες και Καντελά. Στο κέντρο Έμερσον και Παλόμπο, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι και Ζιντάν πίσω από τον μοναδικό επιθετικό Ρονάλντο. Εγώ θα μείνω στον πάγκο".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ