ΙΝΤΕΡ

Κασάνο: "Ήρθα στην ομάδα που υποστηρίζω"

Κασάνο: "Ήρθα στην ομάδα που υποστηρίζω"

Ο Αντόνιο Κασάνο "έκλεψε την παράσταση" αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Ίντερ από τη Μίλαν, λέγοντας ότι έφτασε η στιγμή να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που αγαπούσε από μικρός (vid)!

"Επιτέλους, μετά από μία αιωνιότητα, έφτασα στην ομάδα που υποστηρίζω ! Θέλω να χαιρετίσω τους νερατζούρι οπαδούς, που είμαι και εγώ ένας από αυτούς", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 30άχρονου επιθετικού στο επίσημο κανάλι της Ίντερ, για να συνεχίσει:

"Για μένα είναι σημαντική αυτή η στιγμή, επειδή όταν υποστηρίζεις μία ομάδα και μετά πηγαίνεις σε αυτή, αυτό σημαίνει ότι φτάνεις στο μάξιμουμ".

Επιπλέον, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ίντερ, ο οποίος έκανε το αντίθετο δρομολόγιο από τον πρώην συμπαίκτη του στη Σαμπντόρια, Τζαμπάολο Πατσίνι , μίλησε για την πρεμιέρα της Serie A αλλά και το νούμερο στη φανέλα που επέλεξε.

"Τώρα η σκέψη μου είναι να ξεκινήσω καλά από την αρχή, να παίξω από το πρώτο κιόλας ματς με την Πεσκάρα.

Το νούμερο στη φανέλα μου είναι το 99, είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτό το νούμερο. Ρώτησα τον Μπράνκα και τον Αουζίλιο εάν ήταν δυνατό να επέλεγα το Νο 99 και μου είπαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα".

Η πρώτη συνέντευξη του Αντόνιο Κασάνο ως παίκτης της Ίντερ:

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ