SERIE A

Κασάνο: "Μόνο ο Μέσι καλύτερος από μένα"!

Κασάνο: "Μόνο ο Μέσι καλύτερος από μένα"!
Κασάνο-Σαμπντόρια

Ο Αντόνιο Κασάνο υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου ότι αν είχε "άλλα μυαλά", μόνο ο Μέσι θα ήταν καλύτερος από εκείνον. "Σπόντες" για Τζένοα, εγκώμια για Ετό

Ο επιθετικός της Σαμπντόρια μίλησε για τις μεταγραφές των "ντοριάνι", πέταξε αιχμές για τη συμπολίτισσα Τζένοα, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής Ιταλίας, συνέκρινε τους Ετό και Ιμπραΐμοβιτς ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως αν δεν είχε αυτό τον προβληματικό χαρακτήρα, μόνο ο Λιονέλ Μέσι θα ήταν καλύτερος από εκείνον στο χορτάρι!
"Το μοναδικό άτομο για το οποίο μπορούν να συμφωνήσουν ο Λίπι με τον Μουρίνιο είμαι εγώ: δεν με θέλει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Αλλά θα μου άρεσε η κλήση στην Εθνική Ιταλίας ακόμα και την τελευταία στιγμή. Θα μου άρεσε να παίξω στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είμαι διαθέσιμος.

"Μπηχτές" για τη Τζένοα, σιγουριά για την Ίντερ
Όταν παίζει η Ιταλία, υποφέρω και εγώ. Οι επιλογές του Λίπι υπαγορεύονται από κίνητρα που πρέπει να είναι σεβαστά, τι άλλο πρέπει να σας πω; Αν θέλει να επιστρέψει ο Τότι στη σκουάντρα ατζούρα; Εάν έρθει και αυτός τότε θα υπάρχει ακόμα πιο λίγος χώρος...

Αστειεύομαι, ο Φραντσέσκο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες με τον οποίο έχω συνεργαστεί, θα ήταν πολύ ωραίο να τον έχω ως συμπαίκτη", τόνισε ο Αντόνιο Κασάνο, για να ρίξει τα 'βέλη" του στη συνέχεια στη Τζένοα.

"Κέρδισαν δύο ντέρμπι μετά από δύο χρόνια και μιλούν για αντιπαλότητα; Κάθε τόσο είναι σωστό να νικούν και οι λιγότερο δυνατοί...

Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις στους οπαδούς, ακούω ομάδες που μιλούν για πρωτάθλημα, για Τσάμπιονς Λιγκ, για UEFA και σκέφτομαι ότι είναι ανώφελο να συμμετέχουμε εμείς στο πρωτάθλημα.



Θα μου άρεσει να τερματίσουμε στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα. Όσον αφορά στους μνηστήρες του τίτλου, η Ίντερ είναι τρεις κλάσεις ανώτερη, μόνο αυτή μπορεί να το χάσει το πρωτάθλημα".

"Κορυφαίος ο Ετό, μόνο ο Μέσι καλύτερός μου..."
Ερωτηθείς για το επίπεδο του φετινού Καμπιονάτο, ο "Mr 99" της Σαμπντόρια δήλωσε: "Χάσαμε δύο εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Κακά και Ιμπραΐμοβιτς, όμως ο Ετό είναι ο κορυφαίος επιθετικός του κόσμου και σε διεθνές επίπεδο, ενώ ο Ίμπρα ήταν πολύ μεγάλος μόνο σε εθνικό επίπεδο.

Εγώ αν είχα το μυαλό του Παλόμπο, ο μοναδικός στον κόσμο πιο δυνατός από μένα θα ήταν ο Μέσι. Δυστυχώς έχω λίγο άρρωστο κεφάλι, αν και έχω βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν".

Κληθείς να σχολιάσει τον πρώην και τον νυν τεχνικό της Σαμπντόρια, ο Κασάνο έσταξε μέλι για τον Βάλτερ Ματσάρι ( "βοήθησε πάρα πολύ τόσο εμένα όσο και την ομάδα"), ενώ αστειεύτηκε αναφορικά με την τακτική του Λουίτζι Ντελ Νέρι.

"Δεν έχει αλλάξει τίποτα, στο επιθετικό κομμάτι τη μπάλα την έχω εγώ και μετά βλέπουμε. Είναι αλήθεια ότι η Σαμπντόρια πήρε πολύ καλούς παίκτες όπως οι Μανίνι, Τισόνε και Σεμιόλι, αλλά χάσαμε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, τον Καμπανιάρο".

Τέλος, ο Αντόνιο Κασάνο αποκάλυψε ότι ο γάμος του με την κολυμβήτρια Καρολίνα Μαρτσάλις, θα είναι γεγονός μέσα στο 2010: "Η κλήση για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής δεν εξαρτάται από μένα, ο γάμος μου αντίθετα είναι σίγουρο ότι θα γίνει μέσα σε έναν χρόνο", δήλωσε χαρακτηριστικά.




















TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ