ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κασίγιας: "Ποντάρω στους Κακά-Κ.Ρονάλντο"

Κασίγιας: "Ποντάρω στους Κακά-Κ.Ρονάλντο"
Κακά-Κριστιάνο Ρονάλντο

Αισιόδοξος ότι οι Κακά και Κ.Ρονάλντο θα βοηθήσουν σημαντικά ώστε η Ρεάλ να δώσει τέλος στην κυριαρχία της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε ο Ίκερ Κασίγιας

"Ελπίζω ότι και οι δύο αυτοί θα παίκτες θα προσφέρουν στο επίπεδο που έχουν δείξει αυτά τα χρόνια και θα έρθουν με μεγάλη επιθυμία για να παίξουν και να πάρουν τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο φύλακας-άγγελος της εστίας των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

"Με παίκτες όπως οι Κακά, Ρονάλντο, Αλμπιόλ και το υπόλοιπο ρόστερ, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σταματήσουμε την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα.

Για την περίπτωση του Νταβίντ Βίγια δεν ξέρω τι θα συμβεί. Ελπίζω ότι στο τέλος τα πάντα θα εξελιχθούν καλά για εκείνον και την οικογένειά του".

Εν των μεταξύ, οι άνθρωποι των "μερένγκες" ζουν και αναπνέουν για την επίσημη παρουσίαση του Κακά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το βράδυ της Τρίτης (30/6), με τον Βραζιλιάνο άσο να δηλώνει σχετικά:

"Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μία αξέχαστη ημέρα στην καριέρα μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που πάω στη Μαδρίτη".







TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ