ΠΑΟΚ

Κασιμάτης: "Ψάχνει τη λύση"

Κασιμάτης: "Ψάχνει τη λύση"
Γούμενος

Η κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι γεγονός ότι παραμένει στάσιμη

Μια κίνηση όμως που δεν έπραξε παραμένοντας στην θέση του. Ωστόσο ο Γιώργος Κασσιμάτης που έχει αποχωρήσει πλέον από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε σήμερα στο Αθλητικό Metropolis για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό τονίζοντας πως συμφωνά με ότι γνωρίζει ο ίδιος ο Γιάννης Γούμενος βρίσκεται στην αναζήτηση λύσης για την ΠΑΕ.

« Δεν μπορεί να φύγει ο κ. Γούμενος αυτή τη στιγμή, γιατί ψάχνει τη λύση», και παραδέχτηκε: « Αυτή τη στιγμή είναι το πρόβλημα ο Γούμενος», όπως και ότι: « Κρατάει το κλειδί που πρέπει να το δώσει σε κάποιον άλλον ή να το αφήσει στον Ερασιτέχνη και αυτός με τη σειρά του να δώσει το κλειδί σε κάποιον άλλον», και επανέλαβε: « Ο κ. Γούμενος προσπαθεί να βρει τη λύση ο ίδιος. Αν δεν την βρει τη λύση, είναι αναγκασμένος να δώσει στον Ερασιτέχνη το κλειδί».

Στη συνέχεια εξέφρασε την σιγουριά του πως: « Είναι πολύ κοντά πάντως πιστεύω στο να δώσει τη λύση για να βρεθεί μία οριστική λύση. Πρέπει να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Υπάρχει εξάλλου και η εγγυητική της ΕΕΑ», και συμπλήρωσε: « Έκανε λανθασμένες κινήσεις και επιλογές κι όλα αυτά καταλήγουν σε ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα. Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται δεν είναι η καταστροφή του Γούμενου, αλλά η σωτηρία του ΠΑΟΚ. Υπάρχει μία κινητοποίηση γύρω από τον ΠΑΟΚ, που είναι θετικό. Έχω την εντύπωση πως αν όλοι κινηθούν, όπως πρέπει, πρέπει σύντομα να βρεθεί λύση για τον ΠΑΟΚ».



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ