ΟΦΗ

Κασμερίδης: "Ξεχωριστή τιμή"

Κασμερίδης: "Ξεχωριστή τιμή"
ΟΦΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Αλέξης Κασμερίδης είναι απόλυτα ενθουσιασμένος για την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων

"Αποτελεί ξεχωριστή τιμή η νέα πρόσκληση μου στην εθνική ομάδα των Ελπίδων. Φυσικά ένα τέτοιο γεγονός πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις μου". Τα παραπάνω δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Αλέξης Κασμερίδης, που μαζί με τους Μονιάκη και Πλουσή κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων για το παιχνίδι που θα δώσει στις 21 Αυγούστου (6.30 μ.μ.) στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου με το αντίστοιχο συγκρότημα της Βουλγαρίας.

Ο Κασμερίδης συνέχισε λέγοντας: "Πιστεύω ότι για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί ξεχωριστή τιμή η πρόσκληση που δέχεται για την εθνική μας ομάδα. Είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα που έχει ξεκινήσει. Θα έλεγα ότι αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που κάνει με την ομάδα του.

Σε προσωπικό επίπεδο πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις μου. Ολοι θέλουμε η εθνική μας ομάδα να έχει το δυνατόν καλύτερη πορεία και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που έχουν κληθεί από τον προπονητή μας θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να υλοποιήσει η εθνική μας το στόχο που έχει θέσει"

κατέληξε.

Στο μεταξύ όλοι οι υγιείς παίκτες πήραν μέρος στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μιχελακάκης και Στεφανής.




TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ