ΑΡΗΣ

Καστίγιο: "Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου"

Καστίγιο: "Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο Νέρι Καστίγιο που αναδείχθηκε MVP του αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του. Μπομπαντίγια: "Έχουμε πλέον και την τύχη με το μέρος μας"

Ο Νέρι Καστίγιο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στη νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού με 3-1 και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του, αλλά και σε μια φίλη του, η οποία πριν λίγες ημέρες έχασε την μητέρα της.

" Το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε και πάλι με το σκορ πίσω και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν το πιο σημαντικό", είπε αρχικά ο Καστίγιο και συνέχισε:

" Ευχαριστώ για το βραβείο με το γκολ μου να το αφιέρωσα στα παιδιά της ομάδας που μου έχουνε φερθεί από την πρώτη μέρα πολύ καλά και είμαστε ένα γκρουπ ωραίο. Ξέρουμε όλοι ότι θα πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια ώστε να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ.

Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς όμως και πλέον θα πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ζήτησα αλλαγή ενώ θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους δικούς μου ανθρώπους και σε μία φίλη μου την Κατερίνα που πριν από μερικές ημέρες έχασε την μητέρα της".

Μπομπαντίγια: "Έχουμε πλέον και την τύχη με το μέρος μας"

Ο Ραούλ Μπομπαντίγια από την πλευρά του είπε: " Δέχθηκα ένα πολύ σκληρό χτύπημα, ένιωσα το πόδι μου να μουδιάζει και δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Ευτυχώς εκμεταλλεύτηκα μία πολύ καλή ευκαιρία που είχα και σημείωσα ένα γκολ κλειδί αφού ισοφαρίσαμε και καταφέραμε στην συνέχεια να πετύχουμε και άλλα γκολ και να πάρουμε την νίκη που θέλαμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πλέον και την τύχη με το μέρος μας και πετυχαίνουμε τόσα γκολ".

Για το κυνήγι μίας θέσης στα πλέι οφ ο Αργεντινός επιθετικός του Άρη τόνισε: " Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Θα πρέπει όμως να κερδίσουμε τα δικά μας τρία επόμενα παιχνίδια και αν το θελήσει και ο Θεός με στραβοπάτημα άλλων ομάδων να μπούμε στα πλέι οφ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ