ΑΡΗΣ

Καστίγιο: "Ο Πρόμπιερζ μας οδηγούσε στην Β΄ Εθνική"

Καστίγιο: "Ο Πρόμπιερζ μας οδηγούσε στην Β΄ Εθνική"
Καστίγιο INTIME SPORTS

Βολές κατά του Μίχαλ Πρόμπιερζ εξαπέλυσε ο Νέρι Καστίγιο μετά το τέλος του παιχνιδιού του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Ο Μεξικανός τόνισε πως υπό τις οδηγίες του Πολωνού τεχνικού η ομάδα της Θεσσαλονίκης όδευε με μαθηματική ακρίβεια στην Β΄ Εθνική.

Ο Νέρι Καστίγιο εκτός του ότι επέστρεψε στην δράση με την φανέλα του Άρη χαρίζοντας την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα με το τελικό 1-0 στις δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Του 39χρονου Πολωνού πρώην τεχνικού του Άρη που το βράδυ της Πέμπτης έλυσε κοινή συναινέσει με την διοίκηση της ΠΑΕ τον οποίο ο διεθνής Μεξικανός κατηγόρησε πως οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Β΄ Εθνική.

Συγκεκριμένα ο Καστίγιο στην αρχική ερώτηση στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova για το γκολ που πέτυχε ήταν μία απάντηση στον Πρόμπιερζ απάντησε: «Όχι, δεν ήταν απάντηση, δεν έχω να δώσω καμία απάντηση με το δικό μου γκολ.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ευτυχώς που αυτός ο προπονητής είναι παρελθόν για τη δική μου ομάδα, γιατί με μαθηματική ακρίβεια, μας οδηγούσε στη Β’ εθνική».

Ακολούθως μίλησε για το σημερινό υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο του Άρη, των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη, λέγοντας: «Χαίρομαι σήμερα που είχαμε την τύχη με το μέρος μας και κερδίσαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Το τεχνικό επιτελείο μας βοήθησε όλους τους ποδοσφαιριστές, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, στην ίδια γραμμή και να βγούμε από τη δύσκολη θέση».

Κι όσον αφορά τον ίδιο; «Πολλές φορές ασκήθηκε έντονη κριτική σε ότι αφορά το δικό μου το συμβόλαιο και ότι είμαι ο ποδοσφαιριστής του Άρη που παίρνει τα πιο πολλά χρήματα. Αυτήν τη στιγμή εάν δείτε του δικού μου λογαριασμούς θα δείτε ότι αυτό δεν ισχύει.

Δεν έχω πληρωθεί αυτά τα χρήματα που πιστεύει ο κόσμος. Αλλά να ξέρουν όλοι ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τη δική μου απόδοση. Δεν έπαιξα ποτέ για τα χρήματα… Με στενοχωρούσε, αλλά γι αυτό βγήκα και σήμερα να παίξω γιατί ποτέ δεν το έκανα για τα χρήματα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ