ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κάστρο για Ρονάλντο: "Όταν είσαι κοντά του, καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο φαινόμενο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας © 2024 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Ο πρώην προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, Λουίς Κάστρο, αποθέωσε στη MARCA τον Πορτογάλο για την εργατικότητά του και την επιμονή του να παραμένει στην κορυφή.

Ο Λουίς Κάστρο στη συνέντευξη που έδωσε στη MARCA αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Αλ Νασρ.

Ο 63χρονος Πορτογάλος επαίνεσε τον σούπερ σταρ για το πόσο σκληρά εργάζεται προκειμένου να συνεχίσει να είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

"Ο Κριστιάνο ήταν, είναι και θα είναι πάντα αποφασισμένος να είναι ο καλύτερος. Το βλέπεις καθημερινά στην προπόνηση. Έχει διαρκή επιθυμία να παίξει, να σπάσει ρεκόρ, να πετύχει τα πιο όμορφα γκολ.

Όταν είσαι κοντά του, καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο φαινόμενο. Συνεχίζει να είναι αποφασιστικός σε ό,τι κάνει. Ξέρει ότι το ποδόσφαιρο τού έχει δώσει σχεδόν τα πάντα και έχει μεγάλη αγάπη για αυτό.

Προσπαθήσαμε να πάρουμε το καλύτερο από τον Ρονάλντο και καταφέραμε να τον κάνουμε να τελειώσει το 2023 ως ο πρώτος σκόρερ της χρονιάς. Ελπίζω να έχει ένα ευνοϊκό περιβάλλον και να ξεπεράσει αυτό το όριο".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ