ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάστρο ο τέταρτος

Κάστρο ο τέταρτος
Κάστρο

Την Δευτέρα(25/6) ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή αμυντικού με την εθνική U20 της Βενεζουέλας, Σέζαρ Αλμπέρτο Κάστρο.

Ο Σέσαρ Αλμπέρτο Κάστρο γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1983 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.Μέχρι τα 16 χρόνια του έπαιξε ποδόσφαιρο στην πατρίδα του και έπειτα μετακόμισε στο Μεξικό για λογαριασμό της Νεκάξα. Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό και δοκίμασε την τύχη του στη Μπανταλονί.
Επέστρεψε στο Μεξικό για την Άτλας, για να επιστρέψει στην Ισπανία όπου έπαιξε πρώτα στην Τόσσα της καταλωνίας κι έπειτα στην Εσκάλα. Ο Κάστρο έχει ύψος 1,85 μ. και βάρος 80 κιλά, ενώ έχει διπλή υπηκοότητα(Βενεζουέλας-Ισπανίας).

Φιλικό με Παναθηναϊκό

Στο μεταξύ φιλικό παιχνίδι στις 13 Αυγούστου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου θα δώσει ο Ατρόμητος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός, εξάλλου πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου και επιθεώρησε το χώρο των παλαιών αποδυτηρίων.

Σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ο χώρος θα αλλάξει ριζικά μορφή καθώς θα δημιουργηθεί αναψυκτήριο-εντευκτήριο, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι φίλαθλοι και κάτοχοι διαρκείας της Θύρας 7.

Καλή αρχή με τα διαρκείας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πώληση των νέων καρτών διαρκείας στην σημερινή, πρώτη μέρα, διάθεσης τους στο φίλαθλο κοινό της ομάδας. Από το τμήμα διαχείρισης των εισιτηρίων διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν ασφαλώς ελεύθερη είσοδο στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Καματερού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο Καματερός γνωστός με το παρατσούκλι "Γεωργούλας" αγωνίστηκε στον Ατρόμητο στη δεκαετία του '40. Στη κηδεία του που έγινε σήμερα στο νεκροταφείο Περιστερίου, η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιώργο Χατζή και Αντώνη Καραλή.














TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ