ΙΩΝΙΚΟΣ

Κατά διαιτησίας και ερασιτέχνη

Κατά διαιτησίας και ερασιτέχνη
Ιωνικός πρώτη

Τις θέσεις του για την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στον Ιωνικό, εξέφρασε απόψε ο Χρήστος Κανελλάκης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να συνεχίζουν να παλεύουν όσο υπάρχουν ακόμη ελπίδες για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, εξαπέλυσε βολές κατά της διαιτησίας, αλλά και του ερασιτέχνη Ιωνικού και του δήμου Νικαίας, ενώ ταυτόχρονα αναγνώρισε λάθη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Νίκου Γκουλή.
Τέλος, δήλωσε και πάλι ανοιχτός σε προτάσεις για συμμετοχή στα κοινά της ΠΑΕ.

Ο Χρήστος Κανελλάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: " Όταν μία ομάδα δεν έχει σημειώσει νίκη επί οκτώ αγωνιστικές, φταίνε όλοι. Η ομάδα ενισχύθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά όχι μόνο δεν συνεχίστηκε η επιτυχημένη πορεία του Α΄ γύρου, αλλά δεν έχουμε κάνει νίκη στον Β΄ γύρο, με αποτέλεσμα να χαρίζουμε με τις "γκέλες μας" την άνοδο σε άλλες ομάδες.

Οι διαιτησίες του Α΄ γύρου δεν έχουν καμία σχέση με τις διαιτησίες του δευτέρου γύρου, χωρίς να είναι αυτή αποκλειστικά η αιτία για το ότι ο Ιωνικός δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη στον Β΄ γύρο. Αρα, ο κόσμος που αγαπάει αυτή την ομάδα και έρχεται στο γήπεδο, έχει δίκιο να λέει ό,τι θέλει, μέσα στα επιτρεπτά, βεβαίως, όρια. Ο κόσμος της Νίκαιας μπορούσε να στηρίξει περισσότερο την ομάδα, αλλά λόγω της δεδομένης οικονομικής κρίσης δεν έχουμε απαιτήσεις. Αντιθέτως, πολλοί από εμάς έχουν απαιτήσεις και αυτό θα το δούμε το καλοκαίρι.

Οι παίκτες στα εναπομείναντα εννέα ματς θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, διότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε να δούμε πολλά και από βαθμολογικής πλευράς δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Αυτό δεν πρέπει να το λέμε μόνο εμείς ως διοίκηση, αλλά να το ενστερνιστούν και οι παίκτες μας, χωρίς να θέλουμε να τους δημιουργήσουμε περισσότερο άγχος και να βαρύνουν ακόμη περισσότερο τα πόδια τους, γιατί είναι μια νέα ομάδα που φτιάχτηκε από το μηδέν και ο μέσος όρος ηλικίας δεν υπερβαίνει τα 24 χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες μονάδες που "κουβαλάνε" ονόματα και βιογραφικά, αλλά δεν "έδεσαν" στον Β΄ γύρο με αυτά τα νέα παιδιά. Αρα και τα "συν" και τα "πλην"... χρεώνονται στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα Γκουλή. Ξεκινήσαμε μαζί μια μεγάλη προσπάθεια και θα την τελειώσουμε μαζί. Οποιος νομίζει ότι είναι πάνω από την ομάδα, απλώς δεν θα ανήκει σε αυτή την ομάδα, ενώ μερικοί που βλέπουν τον Ιωνικό ως σκαλοπάτι για την καριέρα τους, για να μπορούν να ανέβουν αυτό το σκαλοπάτι, θα πρέπει να έχουν και την ανάλογη απόδοση, διαφορετικά αντί για πιο πάνω όροφο, θα βρεθούν στο... υπόγειο. Η ομάδα μας είναι ομάδα συνόλου και δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, τότε που είχαμε ομάδα μονάδων.

Ο δήμος και ο ερασιτέχνης Ιωνικός είναι παρόντες-απόντες. Σεβόμαστε τα προβλήματα του δήμου και του ερασιτέχνη, αλλά μια ομάδα για να πάει μπροστά χρειάζεται τη στήριξη όλων και όχι μόνο αυτών των 700 που πληρώνουν εισιτήριο και έρχονται στο γήπεδο. Δεν είναι αυτή η δύναμη του Ιωνικού. Αν το πρόβλημα είναι η διοίκηση για τη μη προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, το καλοκαίρι είναι κοντά για να ακούσουμε και πάλι προστάσεις που δεν ακούσαμε τα προηγούμενα καλοκαίρια. Χωρίς να ορίζεται τίμημα πώλησης, αλλά με ανοιχτές τις πόρτες για όποιον θέλει να προσφέρει.

Ευχαριστούμε τους παρόντες φιλάθλους μας που στηρίζουν την ομάδα μας μέχρι και σήμερα".












TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ