ΠΑΟΚ

Καταγγελία κατά Γούμενου

Καταγγελία κατά Γούμενου
Γούμενος

"Φέρε πίσω την Τζάγκουαρ και τα λεφτά", φέρονται να λένε στον Γούμενο, Βεζυρτζής-Οικονομίδης

Η παραπάνω πρόταση αποτελεί ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εκδόθηκε πριν από μερικά λεπτά και φανερώνει την πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Βεζυρτζή, και του αναπληρωτή της, Απόστολου Οικονομίδη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη το εν λόγο δίδυμο, Βεζυρτζής και Οικονομίδης, φέρεται να έχουν αποστείλει εξώδικο προς τον πρώην πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Γούμενο, επιθυμώντας μέσα στις 24 ώρες να τοποθετηθεί σε αυτό.

Στα αγωνιστικά ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Τούμπας η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε στις 11:00, στην οποία συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες της ομάδας. Σημειώνεται ότι αύριο παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Σωτήρης Μαλεζάς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την ΠΑΕ Ρόδος για την άψογη φιλοξενία της κατά τη διαμονή της ομάδας του ΠΑΟΚ στο νησί της Ρόδου και την συγχαίρει για την άρτια τέλεση του φιλικού αγώνα του Σαββάτου. Θα ήθελε επίσης να τονίσει την ανάγκη για συνέχιση της συνεργασίας αυτής και στο μέλλον.

Φέρε πίσω την Τζάγκουαρ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο περιεχόμενο της εξώδικου τονίζεται από πλευράς των Βεζυρτζή και Οικονομίδη να "φέρει πίσω την Τζάγκουαρ και τις 778.000 ευρώ" που φαίνεται να πήρε από το ταμείο της ΠΑΕ 3 μόλις ημέρες μετά την πώληση του Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό.

Τα εισιτήρια με Ξάνθη
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη 27 Μαρτίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2007 και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Θύρα VIP: 100 ευρώ, Θύρα 1: 50 ευρώ, Θύρες 2, 3: 20 ευρώ, Θύρες 5, 6: 15 ευρώ και Θύρα 4, 7: 10 ευρώ.

Τέλος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Καστοριανού ΠΑΟΚτσή Παπαδιαμαντόπουλου Παναγιώτη, με αφορμή το χαμό της γυναίκας του Ευγενίας.

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ