ΑΡΗΣ

Καταγγελία της σύμβασης με Όγιος

Καταγγελία της σύμβασης με Όγιος
Ογιός

Η ΠΑΕ Άρης κατήγγειλε τη σύμβασή της με τον προπονητή Άνχελ Γκιγέρμο Ογιος λόγω αντιεπαγγελματικής και αντισυμβατικής συμπεριφοράς

Ο Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους και δικηγόρους του απολογήθηκε στην αρμόδια επιτροπή της ΠΑΕ, η οποία αποτελούνταν από τους αντιπροέδρους Νίκο Βογιατζή και Γιάννη Γρανούζη και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Κόντη.
Οι εξηγήσεις του κρίθηκαν ανεπαρκείς στις κατηγορίες για τις οποίες είχε κληθεί να απολογηθεί με εξώδικο πρόσκληση που του κοινοποιήθηκε και η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης.

Στα αγωνιστικά


Στα αγωνιστικά μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοινώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα με αυτούς να είναι οι: Κουλουχέρης, Κολτσίδας, Χαλκιάς, Κυριάκος, Τίνγκα, Χοσέ Λουίς, Γκιλέρμε, Νέγκρι, Παλαθουέλος, Κακά, Πάουλο Κόστα, Γκαρσία, Πασσαλής, Γόγολος, Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Χαβίτο και Κόκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Άρη θα καθίσει ο Νίκος Πασιαλής. Οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν αύριο το πρωί και στις 17:30 θα πετάξουν με απ’ ευθείας πτήση για την Κέρκυρα.

Νέος χορηγός


Τέλος η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας με την εταιρία Βροχίδης-Χατζής Α.Ε., επίσημο αντιπρόσωπο της Ford στη Θεσσαλονίκη, η οποία από σήμερα εντάσσεται στους επίσημους υποστηρικτές της ΠΑΕ.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ