ΟΦΗ

Κάταγμα ο Πόποβιτς!

Κάταγμα ο Πόποβιτς!
ποποβιτς

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και δεν υπολογίζεται για τον επαναληπτικό με την Κοστανάϊ

Την Πέμπτη ο Ράϊνερ Μάουρερ έδωσε μήνυμα πρόκρισης κόντρα στην Τομπόλ Κοστανάϊ και ήλπιζε να μην έχει άλλους τραυματισμούς, όμως η επιθυμία του δεν έγινε πραγματικότητα. Κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Ζντράβκο Πόποβιτς χτύπησε σε μια φάση με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό και να μην υπολογίζεται για τον επαναληπτικό με τους Καζάκους.
Μετά λοιπόν και απο αυτό το απρόσμενο γεγονός, ο Γερμανός τεχνικός έχει στην διάθεση του μόνο τον Τζόσεφ Νουαφόρ για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Μην ξεχνάμε άλλωστε, οτι ο Ντρούλιτς είναι τραυματίας, ενώ ο Οφορίκουε είναι άφαντος καθώς πιέζει με όποιον τρόπο μπορεί ώστε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Όπως γίεται κατανοητό, ο τραυματισμός του Πόποβιτς αλλάζει τα πλάνα του Μάουρερ, καθώς ο τεχνικός των ''μελανόλευκων'' είναι αναγκασμένος να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του, προκειμένου ο Νουαφόρ να έχει περισσότερα στηρίγματα στην επίθεση, ώστε οι Κρητικοί να καταφέρουν ν' ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.


TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ