ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Καταλήγει στον Φάμπιο Γκρόσο

Καταλήγει στον Φάμπιο Γκρόσο
Γκρόσο

Η Γιουβέντους φαίνεται να καταλήγει στην περίπτωση του Φάμπιο Γκρόσο για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και συγκεκριμένα την Corriere dello Sport η Γιουβέντους αναμένεται να έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Λυών όσο και τον ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Τζιουζέπε Μπότσο, υποστηρίζεται ότι βρίσκεται στο Λυών προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του διεθνή άσου. Η προσφορά ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο γαλλικός σύλλογος θα έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση που ο Νταβίντ Τρεζεγκέ βγει στο "σφυρί".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκρόσο δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο ενώ θα πρέπει να ρίξει νερό στο κρασί του όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του, καθώς τα 2 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία αμείβεται δεν πρόκειται να τα βρει από τους "μπιανκονέρι".

Τέλος ο 31χρονος άσος σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τρίτης σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας του Τορίνου τόνισε: " Η Γιουβέντους είναι μία μεγάλη ομάδα. Θα ήταν απόλαυση να αγωνιστώ για εκείνους. Τώρα είμαι με την Λυών, ακόμα ένα σπουδαίο σύλλογο. Θα δούμε τι θα συμβεί".




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ