ΑΡΗΣ

Καταλυτική επίσκεψη ενημέρωσης

Καταλυτική επίσκεψη ενημέρωσης
INTIME SPORTS

Οι Αντώνης Ζαμπέτας, Αλέκος Κατσιαούνης και Σταύρος Λαμπριάκος έδωσαν το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο ενημερώνοντάς τους παίκτες το πώς έχει η κατάσταση στην ΠΑΕ.

Ρόλο "πυροσβέστη" είχε η παρουσία των Αντώνη Ζαμπέτα, Αλέκου Κατσιαούνη και Σταύρου Λαμπριάκου στην απογευματινή προπόνηση του Άρη προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Και πιο συγκεκριμένα η παρουσία των τριών μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης είχε σκοπό να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές ενημερώνοντάς τους για το πώς έχει η αντιμετώπιση των οικονομικών υποχρεώσεων και των λειτουργικών αναγκών της ΠΑΕ.

Μία επίσκεψη που ήρθε μία μέρα μετά την συνέντευξη Τύπου της ΚΜΑ όπου τονίστηκε η ανάγκη εύρεσης του ποσού του 1 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα για την ΠΑΕ Άρης ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Αυτό που έκαναν ξεκάθαρο οι Ζαμπέτας, Κατσιαούνης και Λαμπριάκος εκτός από την προσπάθειά τους για άντληση εσόδων, συζητείται πλέον και η διεκδίκηση μιας συνολικής λύσης για τις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όπως ειπώθηκε και στην χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. της Super League.

Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι οι φυσιοθεραπευτές του Άρη δέχθηκαν να λάβουν την Δευτέρα ένα τμήμα των οφειλομένων και έτσι θα ακολουθήσουν την αποστολή και στην Ιταλία από τις 23 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ