ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κάτανετς: "Ο Σέσκο έκανε καλά που έμεινε στην Λειψία, σε αυτή την ηλικία δεν είναι για την Μίλαν"

Slovenia's Benjamin Sesko controls the ball during a Group C match between Slovenia and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 16, 2024. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Antonio Calanni)
Slovenia's Benjamin Sesko controls the ball during a Group C match between Slovenia and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 16, 2024. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Σρέτσκο Κάτανετς έπλεξε το εγκώμιο του Μπέντζαμιν Σέσκο, που παίρνει μέρος αυτή την περίοδο στο Euro 2024 με την Σλοβενία, με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού να εκτιμάει πως έπραξε σωστά που δεν άφησε την Λειψία για την Μίλαν.

Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο παίκτης στον οποίο έχουν εναποθέσει τις περισσότερες ελπίδες τους οι Σλοβένοι φίλαθλοι για την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας τους στα νοκ-άουτ ματς του Euro 2024, με τον Σρέτσκο Κάτανετς να προσυπογράφει και να εκφράζει την εκτίμηση πως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.

"Ο Σέσκο παίζει στην Bundesliga, έχει βάλει 14 γκολ και είναι πολύ νέος και δυνατός. Θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, όμως από τώρα η αξία του είναι πολύ υψηλή.

Έκανε καλά που απέρριψε το φλερτ της Μίλαν και ομάδων της Premier League", τόνισε με δηλώσεις του ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και νυν του Ουζμπεκιστάν, για να προσθέσει:

"Δεν είναι ακόμα έτοιμος να αντέξει την πίεση της παρουσίας σε μεγάλη ομάδα. Είχα διαβάσει για το ενδιαφέρον της Μίλαν όμως είναι δύσκολο για κάποιον τόσο νεαρό να πάει σε μία τέτοια ομάδα.

Εκεί, όταν δεν σκοράρει σε 2-3 διαδοχικά παιχνίδια, υπάρχουν προβλήματα. Στην Λειψία είναι υπομονετικοί και δίνουν χρόνο στους παίκτες".|

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ