ΑΡΗΣ

Καταρχήν συμφωνία με Κατσικοκέρη

Καταρχήν συμφωνία με Κατσικοκέρη
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά από την συνάντηση που είχε μετά το τέλος του φιλικού με την Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον εκπρόσωπό του ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Κατσικοκέρη.

Σε συμφωνία με τον Νίκο Κατσικοκέρη ήρθε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά από την συνάντηση που είχε μετά το τέλος του φιλικού με την Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον εκπρόσωπό του.

Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος είχε παρακολουθήσει νωρίτερα από τις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" το φιλικό παιχνίδι με αυτό που απομένει πλέον είναι η απάντηση της διοίκησης του Εργοτέλη όπου ανήκει ο 24χρονος επιθετικός.

Συγκεκριμένα αύριο Τρίτη (14/08) ο εκπρόσωπος του Κατσικοκέρη πρόκειται να μεταφέρει στην διοίκηση του Εργοτέλη την πρόταση της ΠΑΕ Άρης για την απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή.

Το ποσό που προσφέρει η ΠΑΕ Άρης μαζί με έναν ή δύο παίκτες ως δανεικούς ή ελεύθερους στην Κρητική ομάδα με τον έναν εξ αυτών πολύ πιθανό να είναι ο Θοδωρής Κοτσώνης που όπως φαίνεται δεν είναι στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη.

Από εκεί και πέρα από σήμερα όπως φαίνεται δεν τίθεται πλέον θέμα απόκτησης του Άγγελου Χαριστέα για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στα υπόψη της οποίας για την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι ο 25χρονος Σέρβος Άντριαν Καλουτζέροβιτς της Γκουοάν του Πεκίνο για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ