ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κατασκοπεύει την Βέροια ο Κοκότοβιτς

Κατασκοπεύει την Βέροια ο Κοκότοβιτς
ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ

Στην Βέροια για να παρακολουθήσει την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, θα μεταβεί την Τρίτη ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς

Το βλέμμα του στραμμένο στον αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια, έχουν όλοι στο στρατόπεδο του Ατρομήτου. Το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Εθνικό στο γήπεδο του Ελληνικού, έχει φέρει επαγρύπνηση στις τάξεις της ομάδας, η οποία πλέον θέλει να επανέλθει στις νίκες.
Οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς προπονήθηκαν την Δευτέρα στο αθλητικό κέντρο, ενώ την Τρίτη, ο τεχνικός του Ατρομήτου, θα μεταβεί στη Βέροια για να παρακολουθήσει τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδας.

Ο Εμάνουελ Περόνε εξετάστηκε την Δευτέρα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με την κατάσταση του να παρουσιάζει βελτίωση. Την Τρίτη αναμένεται να κάνει ατομικό πρόγραμμα ενώ η κατάσταση του θα αξιολογηθεί πάλι την Παρασκευή όταν αφορά στη δυνατότητα συμμετοχής του στο ματς της Βέροιας. Πρόβλημα ίωσης από την Παρασκευή αντιμετωπίζει ο Μπρίτο ο οποίος ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα καθώς ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος. Δεν προπονήθηκε καθόλου ο Καζάκης ο οποίος υπέστη διάσειση στο ματς με τον Εθνικό, αλλά την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά μαζί με την ομάδα.


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ