ΑΡΗΣ

Κατάσκοπος Παπαδόπουλος

Κατάσκοπος Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Το διήμερο ρεπό του Σούλη Παπαδόπουλου στους ποδοσφαιριστές του Άρη του επέτρεψε να βρεθεί στο Περιστέρι και να δει από κοντά το παιχνίδι Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Σούλη Παπαδόπουλου στο γήπεδο του Περιστερίου για να παρακολουθήσει ο τεχνικός του Άρη το παιχνίδι Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης.

Το διήμερο ρεπό εξάλλου που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του αποτέλεσμα μία πρώτης τάξης αφορμή για να δει από κοντά δύο από τους επόμενους αντιπάλους της ομάδας του.

Ο Άρης εξάλλου αφού υποδεχθεί τον Πανθρακικό θα πάει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και ακολούθως θα υποδεχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αν όχι και στα τρία επόμενα παιχνίδια του Άρη σίγουρα όχι στα πρώτα δύο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Ανδρέας Ηρακλής.

Ο 24χρονος στόπερ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλό του το απόγευμα του Σαββάτου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα ζητώντας μάλιστα και αλλαγή από τον Παπαδόπουλο όπως και έγινε με τον Νίκο Αγγελούδη να τον αντικαθιστά στο 71΄.

Συγκεκριμένα ο Ηρακλής όπως διέγνωσε και ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής υπέστη θλάση στον δικέφαλό του και αναμένεται να μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι στο φιλικό με την Ρόμα επί ιταλικού εδάφους είχε υποστεί ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην δράση μόλις πριν από μερικές εβδομάδες.

Τέλος στην ΠΑΕ Άρης, όπως και σε αυτές της Βέροιας και της Κέρκυρας, σκέφτονται το ενδεχόμενο να υποβάλλουν ένσταση κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη στο νικητήριο γκολ της νίκης με 2-1 επί της Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ