ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατάσκοπος στο Βέλγιο

Κατάσκοπος στο Βέλγιο
Βαρδινογιαννης, Λιβαθηνος

Στο Βέλγιο θα βρεθεί άνθρωπος του "τριφυλλιού" όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Αντερλεχτ

Παρόλο που στον Παναθηναϊκό δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι του Βίκτορ Μουνιόθ οι ιθύνοντες του συλλόγου παρακολουθούν στενά, όπως φαίνεται τους νέους μεταγραφικούς στόχους.
Η ομάδα της Άντερλεχτ, όπως αποκάλυψε άρθρο της επίσημης ιστοσελίδας της βελγικής ομάδας σκάουτερ του Παναθηναϊκού θα παρευρίσκεται στην αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης για να παρακολουθήσει κάποιον παίκτη.

Εκτός του ανθρώπου της ελληνικής ομάδας με το δημοσίευμα να αναφέρει για "υποδοχή εκπροσώπου του Παναθηναϊκού" θα βρεθούν και αντίστοιχοι σκάουτερ των Μπλάκμπερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Σοσό, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Άαχεν, Αμβούργο, Τότεναμ, Κατάνια, Άλκμααρ, Έβερτον, Ρέιντζερς, Λιλ, Φρανκφούρτη, Γιουβέντους και Λεβερκούζεν.

Επιμένουν για Μπάμπιτς οι Κροάτες

Πληροφορίες που προέρχονται και από τα ΜΜΕ της Κροατίας, αναφέρεται πως άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο "Μπάι Αρίνα" του Λεβερκούζεν προκειμένου να παρακολουθήσει τον Μάρκο Μπάμπιτς στον αγώνα της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Οσασούνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου UEFA.

" Ο Μπάμπιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Οι Έλληνες τον είδαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Οσασούνα και διατηρούν ζεστό το ενδιαφέρον τους. Ο ίδιος πάντως θα έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις μέχρι το τέλος του μήνα", ανέφερε σχετικό άρθρο του δημοσιεύματος.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ