ΑΓΓΛΙΑ

Κατέρρευσε παίκτης στο Νότιγχαμ

Ο αμυντικός της Λέστερ Κλάιντ Κλαρκ κατέρρευσε στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λέστερ

Ο Κλάιντ Κλαρκ μπήκε κανονικά με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του γηπέδου κατά την ανάπαυλα του αγώνα κόντρα στη Νότιγχαμ για το Carling Cup. Όμως ξαφνικά ο αμυντικός ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών και του προπονητή του.
Αμέσως προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Άνθρωπος της ομάδας που ήταν μαζί με τον ποδοσφαιριστή στο ασθενοφόρο είπε πως οι γιατροί προσέφεραν ιατρική βοήθεια στον Κλαρκ, ο οποίος φαινόταν να έχει κανονικά τις αισθήσεις του.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης, ωστόσο οι δύο ομάδες συμφώνησαν να αναβάλλουν το παιχνίδι την στιγμή που η Νότιγχαμ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Αγκόγκο στο 31'. Ο Κόλι Κάλντεργουντ, προπονητής των γηπεδούχων, μαζί με τον προπονητή της Λέστερ, Μάρτιν Άλεν βγήκαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο για να ανακοινώσουν στο κοινό πως:

"Φοβόμαστε πως εξαιτίας μιας σοβαρής αδιαθεσία ενός ποδοσφαιριστή της Λέστερ, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων συμφώνησαν να διακοπεί το παιχνίδι."




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ