ΚΑΒΑΛΑ

"Καθαρές" οι εξετάσεις του Ντιέ

"Καθαρές" οι εξετάσεις του Ντιέ
ντιέ πανηγυρικό

"Καθαρές" οι εξετάσεις του Ντιέ που έφυγε από το γήπεδο μην μπορώντας να κουνήσει τα άκρα του

Ήταν το 59ο λεπτό της αναμέτρησης του αγώνα της Καβάλας με τον Πανιώνιο, όταν ο Μπόσκο Μπάλαμπαν εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα να χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι του Σερζ Ντιέ.
Ο 32χρονος άσος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μην μπορώντας να κουνηθεί. Το σκηνικό του τρόμου συνεχίστηκε με τον Ντουγκλάο να κουβαλά στα χέρια του τον Ιβοριανό άσο, βγάζοντας τον εκτός τερέν.

Στη συνέχεια ο μέσος της Καβάλας δοκίμασε να σηκωθεί όμως έπεσε και πάλι κάτω. Με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο γιατρός του γηπέδου είπε πως ο Ντιέ δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου και θα τον δει νευροχειρουργός.

"Καθαρές" οι πρώτες εξετάσεις του Ντιέ



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εξετάσεις του Ντιέ δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό πέραν μιας διάσεισης που υπέστη ο άτυχος ποδοσφαιριστής. Παρόλα αυτά ο 32χρονος άνδρας μεταφέρθηκε και στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Τελικά αργότερα το βράδυ αποφασίστηκε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποβληθεί σε τομογραφία ο παίκτης, αφού είναι σε άριστη κατάσταση, όμως θα παραμείνει στο νοσοκομείο καθαρά για προληπτικούς λόγους.











TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ