ΠΑΟΚ

"Καθάρισε" ο Σαλπιγγίδης, μένουν άλλοι πέντε

"Καθάρισε" ο Σαλπιγγίδης, μένουν άλλοι πέντε

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν ο πρώτος από τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών που συμπλήρωσε τέσσερις και θα πάει χωρίς πρόβλημα στα πλέι-οφ.

Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι και οι κίτρινες κάρτες που έχουν αρκετοί παίκτες του και τους βάζουν σε κίνδυνο εν όψει πλέι οφ.

Ένας από αυτούς ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος επεδίωξε και πήρε την τέταρτη κίτρινη κόντρα στον Ατρόμητο προκειμένου να εκτίσει μία αγωνιστική τιμωρίας στην κανονική διάρκεια και να πάει "καθαρός" στα πλέι οφ. Υπάρχουν και άλλοι πέντε που, όσοι μπορέσουν, θα επιδιώξουν να κάνουν κάτι ανάλογο στο ματς με τη Δόξα για να εκτίσουν τιμωρία κόντρα στον Λεβαδειακό, στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής. Στο όριο των τριων κίτρινων καρτών, λοιπόν, βρίσκονται οι Μπαλάφας, Σταφυλίδης, Σνάουτσνερ, Έτο και Κρέσιτς.

Όσο για το Φωτάκη που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη η τιμωρία του θα είναι μία αγωνιστική και θα απουσιάσει κόντρα στη Δόξα, όπως και ο Λάζαρ που έχει δηλωθεί εδώ και μέρες. Το αν θα γίνει το ίδιο και με τον Σαλπιγγίδη θα το αποφασίσει αύριο ο Μπόλονι, δεν αποκλείεται όμως να τον δηλώσει στο ματς με τον Λεβαδειακό, για να μην έχει πολλούς απόντες μαζεμένους. Να διευκρινιστεί ότι ο Χαλκιάς δεν έχει πρόβλημα με την κάρτα που δέχθηκε

Προπόνηση παράλληλα με το τουρνουά "Κατσούρης"

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν αύριο το μεσημέρι στις 15.30 στις εγεκταστάσεις της Μεσημβρίας, στις οποίες παράλληλα θα διεξάγεται και το τουρνουά "Κατσούρης" με τη συμμετοχή αρκετών Ακαδημιών

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ