CHAMPIONS LEAGUE

"Κάθαρση" για Μπέλαμι ο τελικός

"Κάθαρση" για Μπέλαμι ο τελικός
Μπέλαμι-Λίβερπουλ

Την πεποίθηση ότι η συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα σβήσει την άσχημη φήμη που έχει μέσα και έξω από τα γήπεδα, εξέφρασε ο επιθετικός των "κόκκινων".

" Αυτό είναι κάτι που ανυπομονούσα να ζήσω εδώ και πολύ καιρό. Σε περίπτωση που πάρουμε το τρόπαιο, αυτό θα σημαίνει πως άξιζε η... λάσπη που έχω δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια", τόνισε ο επιθετικός των "κόκκινων" σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, ενώ μίλησε και για την "κατάρα" που τον καταδιώκει και δεν τον αφήνει να στεριώσει σε κάποια ομάδα.

"Στους δύο πρώτους μου μήνες στην ομάδα, όλοι υπέθεταν ότι θα αποτελούσα παρελθό τον Ιανουάριο. Έχω συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις. Ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία ήμουν.

Όταν ήμουν στη Νιούκαστλ ήμουν εκτός ομάδας κάθε μήνα, πριν από εκεί στη Νόριτς ήμουν διαρκώς εκτός ομάδας. Τα ίδια συνέβαιναν τόσο στην Μπλάκμπερν, όσο και στη Σέλτικ.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της καριέρας μου, παρότι υπέγραφα πάντα νέα συμβόλαια το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά δεν έχω χάσει το κέφι μου, ίσως γιατί είμαι έτσι φτιαγμένος



".

Όσο για την πρώτη του σεζόν στο "Άνφιλντ", με απολογισμό 7 τέρματα σε 23 ματς που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Η χρονιά ήταν παράξενη, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Βρήκα τα πράγματα διαφορετικά απ'ότι είχα συνηθίσει. Ήξερα όμως πού ερχόμουν, ήξερα τί ρόλο θα έπρεπε να παίξω.

Όπως όλοι οι παίκτες, έχω ως στόχο να καθιερωθώ στην ενδεκάδα, όμως δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να παραπονεθώ στο τέλος της ημέρας, καθώς υπάρχει μπροστά μου ένας ευρωπαϊκός τελικός

".





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ