ΑΡΗΣ

Καθυστερεί για το Πρωτοδικείο

Καθυστερεί για το Πρωτοδικείο
INTIME SPORTS

Φαίνεται τελικά πως καθυστερεί η συγκρότηση του πενταμελούς συμβουλίου που θα αποτελέσει την διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Άρης.

Οι επαφές των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη μπορεί να συνεχίζονται για την στελέχωση του πενταμελούς συμβουλίου για την διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Άρης αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει προκύψει.

Το γιατί; Έχει να κάνει πως μετά τα δύο όχι των Λαμπριάκου και Στεφανίδη από τα μέλη της νυν διοικούσας επιτροπής ακολούθησαν οι αρνήσεις του Γιώργου Βασβάνη, μέλος του ΑΣ επί σειρά ετών, και του Ευάγγελου Βουτσά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ένας από τους δύο είχε απαντήσει θετικά, μεταξύ των Βασβάνη και Βουτσά, τότε ουσιαστικά θα είχε «κλειδώσει» το σχήμα για την επικείμενη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Κι αυτό γιατί ήδη θεωρούνται ως σίγουρος ο Αλέκος Κατσιαούνης και θετικοί οι κ.κ. Γιάννης Ψηφίδης και Κώστας Τικμπασάνογλου σε συνδυασμό με τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νομικός Χρήστος Χρόλλιος.

Εν τω μεταξύ το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκίνησε χθες με μία προπόνηση μετά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το ξεκίνημα αυτής συνδυάστηκε με τα συγχαρητήρια από το τεχνικό δίδυμο των Πασιαλή και Μπουγιουκλή λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως:

" Δυνατότητες είχατε και έχετε και το αποδείξατε. Μέχρι τώρα για διάφορους λόγους δεν δείξατε αυτά που μπορούσατε στο γήπεδο, αλλά δεν πρέπει να αδικήσετε άλλο τους εαυτούς σας. Μπορείτε να παίξτε και καλό ποδόσφαιρο και να πάρετε αποτελέσματα, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες.

Σας πιστεύουμε, εάν δεν σας πιστεύαμε, δεν θα ήμασταν στην ομάδα. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και την διάθεση έτσι και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε". Κι όσο για την σημερινή ημέρα σε αυτήν υπάρχει ρεπό με την προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό να συνεχίζεται αύριο Τετάρτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ