ΑΡΗΣ

Καθυστερεί του Ορλάντι

Καθυστερεί του Ορλάντι
Σταμπιλίν

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας είναι το πιο πιθανό να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Αντρέα Ορλάντι Σταμπιλίν

Κάτι τέτοιο όμως δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα αφού χθες η ΠΑΕ Άρης απέστειλε στον Μανέλ Φερέρ τα συμβόλαια ώστε στην σημερινή τους συνάντηση να τον πείσει να βάλει την υπογραφή του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν έρθει σε συμφωνία με την Αλαβές ενώ προ ημερών είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον ίδιο τον Ορλάντι Σταμπιλίν.
Όσον αφορά το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου με τον Κώστα Χαλκιά δεν αποκλείεται στο διήμερο της παραμονής της ομάδας του Άρη στην Θεσσαλονίκη, από την επιστροφή από το Ελατοχώρι και μέχρι την αναχώρηση μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για την Γαλλία, να υπάρξει νέα συνάντηση.

Το όλο θέμα παραμένει ανοιχτό αλλά όλα δείχνουν πως θα έχει θετική κατάληξη αφού υπάρχει κοινή επιθυμία με την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του διεθνή τερματοφύλακα που λήγει το επόμενο καλοκαίρι για άλλα δύο χρόνια. Μάλιστα μετά από την πρώτη συνάντηση πριν από την μετάβαση της αποστολής στο Ελατοχώρι είχαν συμφωνήσει να τα πούνε πριν από την αναχώρηση για την Γαλλία και συνάμα σε αυτή να τα βρούνε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο Ελατοχώρι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανεβάζει τις τελευταίες μέρες ολοένα και
περισσότερο ρυθμούς. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι στην Γαλλία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά θα μπορεί να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς όπως επιθυμεί άλλωστε και ο Χουάν Κάρλος Ολίβα αλλά και φυσικά να αγωνιστεί και σε κάποια από τα φιλικά.

Όσον αφορά τον Ρούμπεν Παλαθουέλος συνεχίζει να παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Ο Ισπανός μπορεί να έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την ΠΑΕ Άρης ωστόσο κάτι ανάλογο δεν ισχύει και με τους συμπαίκτες του και κυρίως με τους συμπατριώτες του. Με τον τρόπο αυτό ο Παλαθουέλος θέλει να ενημερώνεται για το ότι ακούγεται για αυτόν στην Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα ζήτησε να μάθει πως πηγαίνουν τα πράγματα στην προετοιμασία του Άρη.

Αναφορικά με την δική του περίπτωση και της μεταγραφής του στην Χαρτς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν συναινέσει και ο Άρης. Όσο για τον ίδιο ο Ισπανός τους άφησε να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να παίξει στην Χαρτς.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ